Dnes: Setkání Íčkařů na Staromáku
Budova Pražského kreativního centra

Dnes: Setkání Íčkařů na Staromáku

4. 11. 2022

Poslední "covidové" roky nám nedopřály společné posezení na konci roku, a tak jsme se rozhodli uspořádat předvánoční setkání letos. Zveme vás tedy k nám, do Pražského kreativního centra na Staroměstském náměstí v pondělí 28. listopadu.

Budeme mít k dispozici společenskou místnost Minuta, která se nachází ve 2. poschodí Pražského kreativního centra (od výtahu se dáte  po chodbách třikrát doprava), a to od 13.00 do 17.30 hodin.

Naše redakce zajist pitný režim, jako vstupné každý z účastníků přinese něco malého, sladkého či slaného, k zakousnutí.

Zavzpomínáme, popovídáme, případně zazpíváme a popřejeme si k adventu.

Těšíme se na vás!

IMG-20171007-104607.jpg

 

čtenáři i60.cz
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(4.9 b. / 41 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Caklová
Paní Škopánová, není to o tom, jestli zrovna Vás by někdo rád viděl, ale je to o tom, zda Vy byste ráda viděla kohokoliv. Osobně jsem se na setkání moc těšila, upekla jsem tři ořechové bábovky, nakadeřila si vlasy a dnes ráno je vše jinak. Takže tímto všechny zdravím a všem kteří přijdou přeji radost ze setkání ♥♥♥
Olga Škopánová
Nemyslím si by zrovna mě někdo rád viděl.
Alena Tollarová
Těším se! :)
Vladislava Dejmková
Ráda bych se zúčastnila, ale časově mi to nevyjde. Budu s vámi alespoň v duchu. Přeji všem, ať se setkání vydaří.
Martina Růžičková
Bude to jistě úžasné setkání, proto je mi moc líto, že jsem v tomto termínu již před časem slíbila účast na jiném velkém setkání s lidmi, které jsem dlouho neviděla. Určitě si to moc užijete, což vám moc přeji.
Helena Přibilová
Ráda bych se připojila k účastníkům tohoto setkání, abych je mohla poznat také osobně, ale zřejmě mi v tom budou bránit pracovní povinnosti. Přeji tedy všem příjemně prožitý čas a těším se na fotodokumentaci.
Helenka Vambleki
Domlouvám se s Květinkou, přijedeme spolu
Hana Polednová
Dušane, nebojte se a přijďte. Vše je jednou poprvé a určitě se Vám tam bude s námi líbit. Mužů tam bude více jako na každém setkání v redakci. Někteří se sem jen nenapíší, za to my ičkařky se netrpělivě hlásíme hned po vydání článku. Vítáni jsou všichni a místa bude dost.
Marie Měchurová
Libuš, určitě pojedeme stejným rychlíkem (z Hulína po 8hod). V Praze je okolo 11hod. Uvidíme podle zpoždění, co stihneme projít. Nechala bych Mirka taky doma, ale já bych se bála zpátky sama 3km potmě.
Libuše Křapová
Maruško, půjdete se podívat také na Hrad?

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.