Blbnu
FOTO: autorka

Blbnu

16. 1. 2023

"A vem si teplý ponožky! Ty vlněný!"

"Prosím tě, co blbneš, vždyť je venku 10 stupňů," odpoví manžel.

Má pravdu, blbnu a fest. Jak já tyhle rady nesnášela.

"Máš krátkou sukni, nastydneš se! Koukej si vzít něco na hlavu! Co to máš zase na sobě?" atd.

Dnes už samozřejmě vím, že to od maminky nebyla žádná šikana, ale projev lásky. A taky, ať chci nebo ne, projev stáří a potřeba nejspíš ryze ženská, někoho opečovávat.

Mám kolem sebe hodně koček. Jsou to pěkné vtěrky, vyžadují krmení, mazlení, česání, takže manžel ty mé láskyplné záchvaty přežije v pohodě. Dostane se na něj totiž málokdy. 

Jak to máte doma vy? 

 

kocky.jpg

domácí mazlíčci rodina
Hodnocení:
(5.1 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Já opečovávám příležitostně několik pejsků a doma svého papouška. Ten si " vynutil" že se mnou bude každý den snídat, jen si sednu začne klovat do všeho co v kleci má, vříská dokud ho nepustím. Takže snídá vločky, chlebovou kůrku, rohlík, hroznové víno, vajíčko a piškoty. Jen z hrnečku jestě nepije. Je fajn že se máme.
Anna Potůčková
Máme to tak nějak doma také. A opečovávání je snad všem ženám vlastní. Naštěstí můj muž na mé rady spoléhat nemusí, zatím ví co a jak má dělat a co je pro něj dobré.
Marie Měchurová
Já zvládnu kočky i manžela. On už ale na moje dobré rady hodně spoléhá.
Margita Melegova
Dnes fouka, je chladno vezmi si cepici, mas sebou rousku tak musim dohlizet na moje druhe ja, nastesti poslechne a nase kocicka ho miluje od prvniho dne, prvni projev lasky kdy ji vzal do naruce bylo komplet roztrhane tricko, zrovna mel novejsi na sobe ale pak prisla zmena k lepsimu, manzela si vybrala za svoje lehatko, strka mu hlavicku do dlane pro pohlazeni, chudak nemuze jit ani ven z bytu aby nesedela na kontrolnim stanovisti v chodbe, ale nejsem na vedlejsi koleji, kocicka miluje moje tukani na klavesnici a docela mne popohani at si uz konecne sednu k pocitaci, vecer mi dela spolecnost v koupelne, jen nevim jestli z obavy ze ji s tou vodou odtecu nebo hlida poctive myti. Mazliky mate miloucke, pekna fotka, nase by dalsi mazlivku nesnesla, na to nas upozornili v utulku.
Naděžda Špásová
Ludmilo, ty kočičky jsou parádní a z blbnutí si nic nedělejte, mám to podobně. :-)
Jana Jurečková
U nás je to tak, že manžel má svůj koníček.Miluje pole, les, zahradu. Je myslivec tělem i duší. Já mám kocourka Mikeše. Váhám si vzít další kočičku, protože nevím, jak by se snášeli. Včera jsem měla možnost si vzít odrostlé kotě, které nikdo nechce, ujala se ho mladá paní, ale jak jsem pochopila domů ho vezme jen někdy a pak musí ven... Aspoň, že má misečku granulí. Vždy se někam schová. Fotka z vašeho gauče je oáza klidu a bezpečí. Ty kočičky se mají.
Alena Velková
Můj muž, čím je starší, tím je nedůtklivější, když ho začnu opečovávat, takže se hodně krotím...naštěstí mám vnoučata a tam se dost vyřádím :-))

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.