Pusťte zvíře ven. Leopardí vzor není vždy nevkusný, naopak
Ilustrační foto: Pexels

Pusťte zvíře ven. Leopardí vzor není vždy nevkusný, naopak

6. 3. 2023

Když muži odpovídají v různých anketách na otázku, jaké oblečení jim připadá na ženách nejošklivější, často zmiňují takzvané zvířecí potisky. Tedy oblečení se vzorem leoparda, tygra či jiné divoké zvěře. Možná i proto se ho mnohé ženy bojí.

Tento typ oblečení je spojován s vyzývavostí, snahou na sebe upozornit, někdy až s vulgaritou. Nezaslouží si to. Existuje spousta dam s výborným vkusem, které nějaký ten svršek se zvířecím motivem v šatníku mají. Může jít o kabát, sukni nebo jen šálu či klobouček. A když v něm vyrazí do ulic či do společnosti, rozhodně nevypadají vyzývavě, lacině, natož snad vulgárně. Naopak, zvířecí vzory se objevovaly a objevují v kolekcích renomovaných módních návrhářů a není třeba se jich bát.

Problém nastává, pokud si žena pořídí něco takového v nevalné kvalitě nebo to pak kombinuje s dalším výrazným oblečením. Laciné tričko se vzorem jaguára, nekvalitní kalhoty a třeba červené boty jsou výsledek katastrofický, i když má nositelka pěknou postavu a je jí dvacet let. Ovšem šedesátnice v béžovém saku, džínách, hnědých sportovních botkách a s měkkou kvalitní zvířecí šálou kolem krku, jasně dává okolí najevo, že se v módě vyzná, že má svůj styl a že nedá na předsudky.

Tak tady je malá inspirace, že nějaká ta hra se zvířetem nemusí vždy skončit fiaskem, ale může tomu být i naopak.

A není třeba dát na názory pánů, že se jim takový vzor nelíbí. Možná, že by mnozí byli mile překvapeni, kdyby se jim doma najednou nečekaně zjevila nějaká tygřice.

1.png

 

 

 

Inspirace pro ženy móda
Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marcela Pivcová
Také nemám nic proti zvířecím vzorům na oděvech - halenu, rolák nebo i mikinu považuji za normální součást šatníku. Neměl by to však být oděv "od stánku", ale kvalitnější věc, která je barevně sladěná s dalšími částmi oblečení.
Helena Přibilová
Oděvy a doplňky se zvířecími vzory se mi líbí, měly by se však vhodně kombinovat s jednobarevnými kousky, aby výsledek nepůsobil příliš "divoce".
Martin Vrba
Diskutovat o tom, zda jsou zvířecí vzory na ženách vkusné, či ne, může být pro nekompromisního muže, kterému se to nelíbí, přímo zničující. Takový muž se pak nemůže dočkat toho, až z takové ženy v přítmí strhne podle něj ty nevkusné šaty s leopardím vzorem a za svitu červené lampičky na něj vykoukne z míst, které se k tomu rýmují, vytetovaná kočička s v životní velikosti s vystrčenými drápky - já veškerá větší tetování považuji za nevkusná, protože jsou na stálo - nelze je "převlékat". Já si pamatuji, že na svatbu své kamarádky si moje žena vypůjčila nějaké podobné šaty (jako na videu), ve kterých měla vyšprajcované vyložené poprsí, štíhlý pas a pěkné boky a chtěla vědět, abych jí řekl, zda jí to sluší. Řekl jsem jí, že jí to moc sluší, že žárlím a že se tam bude líbit určitě více, než nevěsta.Když jsem šel za mlada s mou ženou, tak jsem si nemohl nevšimnout těch pohledů mužů, které jí věnovali. Říkal jsem si, že je mi docela příjemné, že působí vyzývavě, že oni se mohou koukat, že jí neubude, ale já ji mám jen pro sebe. :) Přeji všem ženám, aby se mužům líbily a nám mužům, aby se ženy tak pěkně vlnily: https://www.youtube.com/watch?v=aLnZ1NQm2uk
Magda Škodová
Nevím jestli je dobré nedat na názor pánů... V mém okolí je dost mužů, kteří nesnášejí na ženách dvě věci - obrázkové pazoury a hadí/pardálí oděvy. A je to opravdu bez rozdílu věku nebo vzdělání...
Věra Ježková
Jako mladá jsem měla tenký leopardí rolák. Když jsem z něj vyrostla, ušila jsem si z něj šálu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...