Sport
Ilustrační foto: Pixabay

Sport

22. 3. 2023

Když jsem byla mladší, házená byla mým celoživotním koníčkem. Byla jsem v týmu, hrála jsem každý týden a milovala jsem to. Ale teď, když mám 65 let, už mi docházejí síly a nemohu hrát tak, jak bych chtěla.

Začala jsem přemýšlet o tom, jaký by byl vhodnější sport pro mě v mém věku. Chtěla bych stále zůstat aktivní, ale potřebuji něco, co nebude tak náročné na mé tělo.

Zvažovala jsem možnosti jako jóga, plavání a chůzi. Myslím si, že by mi jóga a plavání mohly pomoci udržet flexibilitu a kondici. Chůze by byla skvělá pro mé srdce a pomohla by mi udržet si pohyblivost.

Je to těžké přemýšlet o tom, že už nebudu hrát házenou, což bylo mým oblíbeným sportem, ale musím myslet na své zdraví a dobře se o sebe starat. Ať už se rozhodnu pro jakýkoliv sport, vím, že bude důležité najít tým lidí, kteří mě podpoří a budou mě motivovat k pravidelnému cvičení.

sport
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Miloslava Richterová
Článek se opakuje, reagovali jsme, že motivaci musíte najít v sobě. Přeji, ať se to podaří.
Květa Řičánková
V prvním článku jste psala že si zakládáte blog, jste ale na nesprávném místě. Rubrika *BLOGY* je nahoře nad modrou lištou.
Alena Velková
Tenhle článek je asi omyl, protože jste ho tu už měla 12.3. pod názvem "Chci být aktivní"

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.