Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Helena Přibilová
25.5.2023 21:39
S paní Haškovou jsem se setkala na nedávném srazu "íčka" v Srbsku. Je to milá a kultivovaná dáma působící vyrovnaně navzdory nelehkému osudu. Chtěla bych jí popřát už jen všechno dobré, hodně zdraví a pohody, ke které jí pomáhá buddhismus.
Marie Novotná
25.5.2023 21:01
Setkaly jsme se několikrát a doufám,že ještě setkáme. Díky za rozhovor a přeji hodně zdraví a pohodu.
Martina Růžičková
25.5.2023 19:47
Děkuji za pěkný rozhovor. Obdivuji Jitku, jak si s nelehkými situacemi v životě poradila. Jitko, jsem moc ráda, že jsem měla to štěstí poznat Tě osobně. Přeji Ti hodně zdraví, spokojenosti a zajímavých zážitků. :-)
Jan Zelenka
25.5.2023 18:51
Život je někdy až moc pestrý. Ale popasovala jste se se vším dobře. Hodně štěstí do dalších let.
Margita Melegova
25.5.2023 16:09
Osud nadeli kazdemu neco jineho do vinku, s tim nic nenadelame je to otevrena kniha od zacatku az do konce.
Jana Šenbergerová
25.5.2023 14:28
I když jsem se s Jitkou osobně nesetkala, vždy na mě působila uklidňujícím dojmem
- vzhledem i slovy v různých komentářích. Děkuji za rozhovor, který můj pocit potvrdil. Jitko, přeji ti hodně spokojených let prožitých ve zdraví při činnostech, které tě těší.
Anna Potůčková
25.5.2023 13:34
Článek jsem si se zájmem přečetla a rozhovor s Jitkou se mě moc líbil. Jsem ráda, že Jitku znám také osobně, její život je hodně zajímavý. Jitce přeji do dalších let hlavně hodně zdraví, spoustu životního optimismu a také životní energie.
Zuzana Pivcová
25.5.2023 12:50
Jitko, dosud jsem o Tobě věděla jen málo, ale myslím, že právě to pro Tě nejdůležitější. Dokázala jsi toho přese všecko hodně a vyrovnala se i s věcmi, které by někoho položily. Vzpomněla jsem si při tom na jednoho ze svých někdejších lektorů angličtiny, byl buddhista a nesmírně vyrovnaný a laskavý člověk, v čemž se určitě shodoval s Tebou. Přeji Ti vše dobré.
Marie Měchurová
25.5.2023 11:50
Rozhovor s paní Jitkou je hodně zajímavý a poućný. Jitka H. je opravdová dáma!!
Jarmila Komberec Jakubcová
25.5.2023 11:26
Velmi zajímavý rozhovor. Svět budhismu jsem měla možnost poznat při návštěvě Thajska. Většina účastníků zájezdu jsme si z cesty přivezli sošku Buddhy pro štěstí. Paní Jitko přeji hodně zdraví a pohody.
Načíst starší příspěvky