Ludmila Černá
22.5.2025 14:39
I moje vnučka se vdala za muže o generaci staršího. Není bohatý, spíš naopak. Vzala si ho proto, že mladí muži jí připadali jak děti. Jsou ženy, které nepotřebují krasavce, ale partnera, jsou vyspělejší a se starším zkušeným mužem si rozumí víc. A stejně tak je to obráceně. No a co si budeme povídat, závist je všudypřítomná. Možná si kamarádka ani neuvědomila, co říká. Důležité je, že paní prožila láskyplný vztah a svému muži byla oporou. Kdysi jsem byla velmi alergická na maminčino "co by tomu řekli lidi". Odpovídala jsem jí vždy stejně: "který? Myslíš, že až někde zustaneš ležet bezmocná, někdo z těch, co máš na mysli, ti pomůže? Nepomůže. Ještě tě pomluví, že jsi opilá."
VANDA Blaškovič
12.6.2023 18:39
Úspěšné a krásné ženy jsou sebevědomými muži obdivovány a milovány.
Jitka Caklová
2.6.2023 16:12
Ono záleží na situaci. Úspěšného muže, obzvláště má-li doma své jisté, jsou lákadlem pěkné ženy a naopak úspěšné a pěkné ženy jsou postrachem pro muže, řekla bych, všeho druhu. Ale v obou případech platí, že úspěch se neodpouští :-)
Jindřich Berka
2.6.2023 06:59
Ženy přitahují úspěšní muži. Zamilují se. Není to většinou pro peníze. Takoví muži májí i moc, ta ženy přitahuje. Naopak si myslím, že to většinou pro ně není dobré. Lepší je se držet rodiny. Krev je krev. Jindra
Jiří Dostal
1.6.2023 10:21
:-) :-) Život není fér a zlatokop je každý, kdo má svůj protějšek za poklad, zlato, medíka... Znám pány-zlatokopy, kterým bohaté prostopášnice podsunuly otcovství po horizontálním maléru i mimo férové datum :-) Lidi taky nejsou fér, ale jsme tady... :-) :-)
Soňa Prachfeldová
1.6.2023 09:20
Když se příběh přikrášlí? Nebo taky ne? Co my víme.
Hana Šimková
1.6.2023 08:13
Tak jsme si hezky popovídali a já jsem pro, abychom ji nechali svému osudu. Ať se s tím však vypořádá a nestěžuje si. Máte pravdu, svůj život si tak nastavila , tak ať si ho žije.
Hana Rypáčková
1.6.2023 07:36
Je to jen další článek typu, redakce ji zná....Podobné vyskakují na webu Žena a nikdo na ně nereaguje.
Miloslava Richterová
31.5.2023 22:27
Prostě se zamilovala, byl ženatý, v rozvod nedoufala, ani neřešila, co bude, a jak on vypadal, bylo jí to fuk, tak to stačí :-)) Ale vážně, kdo by se asi měl jiný postarat o manžela, když ne manželka, to je snad normální.
VANDA Blaškovič
31.5.2023 20:39
Podle mne je článek napsaný jako slohová práce na téma zlatokopka. Žena, která si dokázala vzít muže o 20 let staršího by později řešila reakce okolí a svěřovala by se tady? Najednou tak nizoučké sebevědomí? Nesmysl. Taková žena ví co dělá, stojí si za tím a nějaké pindy ji nerozhází.
Načíst starší příspěvky