Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jana Stašková
27.6.2023 22:51
Před dvaceti lety jsem byla krátkou dobu zaměstnaná v jedné firmě,kde pracovala i paní Vítamvásová. Její manžel jezdil s tirákem. Jednou přijel na určené místo a šel do kanceláře. "Vítamvás,dobrý den přivezl jsem"......... " My vítáme Vás pane, jsme tady doma". " Já se jmenuji Vítamvás a přivezl jsem ......" Nakonec se tomu nedorozumnění zasmáli.
Jaroslava Lammelová
5.6.2023 16:24
Se zájmem jsem si přečetla vtipný příspěvek paní Veselé. Moje malá oprava: pan prof. Jan Janský se píše s krátkým "a", jak je také uvedeno na plaketě. S jeho vnučkou Miladou jsem seděla několik let v kanceláři a ona často vzpomínala na potíže se svým příjmením Janská než se provdala. O čárce nad "a" mimo jiné pojednává i velmi zajímavý film o tomto lékaři "Tajemství krve" z roku 1953 v hlavní roli s Vladimírem Rážem.
Jarka L.
Soňa Prachfeldová
4.6.2023 09:57
Taťano gratuluji, máte mé uznání a také víte, že jste zdravá, což není zanedbatelná hodnota. Česká příjmení jsou opravdu veselá a zajímavá. Někdy mohou být i trochu indiskrétní, jako Šourek, Pytlík, Buchta a ....
Jindřiška Valdmanová
4.6.2023 04:34
To je stejné jako Veselý, Zajíček, Vyskočil, Trvdý, Bobek, Vytlačil .......
Taťana Veselá
3.6.2023 13:31
Dobrý den, děkuji za ocenění a hlavně za vaše nádherné vtipné historky, které mě potěšily a zasmála jsem se. To napíše jenom život. Moc děkuji za vaše příspěvky ❤ a přeji krásné dny s úsměvem v srdci
Vladimír Mrázek
3.6.2023 11:40
V jednom středočeském městě funguje úspěšná firma Fialová Veverka.
Martina Růžičková
2.6.2023 21:20
Dárců krve si moc vážím. Vyprávění o příjmeních je super. :-)
Alena Tollarová
2.6.2023 12:55
Obdivuji a chovám úctu ke všem dárcům krve, já bych to asi nedala ... po porodu jsem krev naopak dostala a syn chodí nepřetržitě dávat už od svých 18. Zajímavá příjmení mě také zajímají a kolikrát už jsem si říkala, že si založím sešitek, ale skutek utek a hlava je děravá. Tak přidám jen že Vysoká se po svatbě jmenovala Malá.
Zdenka Hošnová
2.6.2023 12:25
Táňo, gratuluji, jsi úžasná a všestranná a k tvé příhodě v čekárně - moje sestřenka roz. Holubová si vzala pana Zajíce, má kamarádka pana Kozla a do sbírky zařazují našeho dalšího kamaráda p. Vlka a sestřenku Ježkovou...
Naďa Šarounová
2.6.2023 11:52
Dobře jsem se bavila, děkuji :-) a při té příležitosti si vzpomenu na svoji spolužačku ze základní školy. Její starší sourozenci se jmenovali Chládkovi, ona byla příjmením Teplá, po svatbě Sladká.
Načíst starší příspěvky