Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
nina hor
30.6.2024 18:51
Ahoj všichni, musím se podělit o svou zkušenost. Kouřila jsem léta a byla jsem závislá na tabáku, dávala jsem i krabičku denně. Rozhodla jsem se ale přestat a začala jsem zkoušet elektronické cigarety. Narazila jsem na jednorázovou e-cigaretu Nick One Original a opravdu mi to usnadnilo život. Nemusím se starat o dobíjení nebo doplňování tekutin, prostě použiju a je to. Teď už skoro nekouřím a cítím, že je to i zdravější. Pro někoho, kdo chce přestat kouřit nebo omezit kouření, je to skvělá volba. Máte s těmito e-cigaretami někdo další zkušenosti? Jak vám to pomohlo? Můžete se podívat na tuto e-cigaretu co mi pomohla zde https://www.enick.cz/c-jednorazova-elektronicka-cigareta-nick-one-original
chova hana
4.7.2023 00:12
Dobrý den, jsem soukromý věřitel a nabízím půjčku s nízkou úrokovou sazbou 3%. V ekonomii nabízím půjčky od 10 000 Kč/EUR do 20 000 000 Kč/EUR. Podmínky mé půjčky jsou velmi jasné a srozumitelné. Můj věřitel je velmi spolehlivý a dochvilný. Pro více informací mě prosím kontaktujte na můj email:- hanachova02@mail.com
Ľubica Šobatová
4.6.2023 08:43
Môj manžel celý život fajčil a ja som sa vždy na to hnevala, ja som nikdy nefajčila. Zomrel pred 2 rokmi vo veku 83 rokov a po 50 rokoch manželstva. Veľmi, veľmi som ho milovala a veľmi mi chýba. Vždy mi strašne smrdel ten dym z cigarety, ale odkedy zomrel tak mi aj ten dym z cigarety chýba a keď niekoho vidím fajčiť, tak nenápadne prídem bližšie aby som sa toho dymu nadýchala a pritom myslím na manžela. Život je niekedy zvláštny ale krásny.
Zuzana Pivcová
3.6.2023 17:39
Zrovna včera jsem četla, že u mládeže převažují ty elektronické cigarety, začínají rovnou s nimi, ale nejsou o nic méně nezdravé než cigarety klasické.
Věra Ježková
3.6.2023 11:36
Kouřit jsem přestala v srpnu 1996 ze dne na den, po několikatýdenní předchozí psychické přípravě. Absťák jsem měla asi 14 dní. Byla to obrovská úleva, konec nepříjemné závislosti.
Jindřich Berka
3.6.2023 11:23
Závislost je závislost. Škodí to. Jenže nejstarší žena na světě, co loni zemřela si v posteli občas ve vysokém věku zapálila. Já mám jiné závislosti. Ženy jsem již vynechal. Zůstal mi sport, knížky, hltání informaci, kultura, příroda. Jindra