Eva Kohoutová
18.6.2023 23:19
Ještě v dobách, kdy jsem technické zprávy psala na psacím stroji, což obnášelo originál a 6 průklepáků s uhlovým papírem, jsem na několika stránkách za sebou napsala "čerpací sranice" místo stanice. A i když jsem to po sobě četla, tak provozní slepota spolehlivě zafungovala. Naštěstí si toho všimla kolegyně. Hodně dlouho se mi všichni smáli.
Dana Tomanová
18.6.2023 22:23
Moc pěkný článek, směji se ještě teď, neboť mi připomíná moje přebrebty a překlepy. Dost často jsem žádala prodavače, zda by mi mohl porodit , namísto poradit, tvářil se dost vyděšeně.
Eva Kopecká
17.6.2023 23:56
Vyprávěl mi očitý svědek situace v jednom marketu... učitelce, stojící ve frontě u kasy byla už sakra dlouhá chvíle a tak se nějak zapomněla. Zatleskal a, aby na sebe upozornila, a zvolala: Tak postupujeme, postupujeme, neděláme mezery...! Načež její skoro dospělý syn, i když byl asi zvyklý za ty roky s ní na ledacos, okamžitě pustil roli pomocníka při nákupu, poodešel, a dělal, že k ní nepatří....
Jana Stašková
17.6.2023 22:38
Ve škole jsem před celou třídou četla nahlas svou slohovou práci. "Sestra spiklenecky smrkla /mělo být mrkla/ na bráchu ......" V TERNO marketu jsem žádala techno párky - místo terno párky. Rozesmála jsem nejen prodavačku, ale i zákazníky za mnou ve frontě. Přebreptů bylo víc,ale už si je nepamatuju. Článek mě moc pobavil, prýma téma pro zasmání.
Marcela Pivcová
17.6.2023 20:45
Výborně! Takovému humoru se dokážu pořádně zasmát. Bohužel vlastní přebrepty si nepamatuji. Jednou jsem pojmenovala v přírodě rostlinu s názvem kýchavice medvědí: medvědice kýchavá. Předchozí příspěvky jsou ale určitě vtipnější.
Eva Kopecká
17.6.2023 19:13
Kdysi jsem v práci za velice horkého počasí chtěla konstatovat, že z přehřátého organismu mají lidi různé zdravotní potíže. No kdybych normálně řekla, že z vedra je lidem špatně, bylo by to méně rizikové. Přítomní se samozřejmě po zkomoleném ,,organismu " všichni bujaře rozchechtali....
VANDA Blaškovič
17.6.2023 19:13
Kdysi jsem dědečkovi posrala kytičku v dopisu..
Irena Moudrá
17.6.2023 15:10
Irena Moudrá
Perfektní počtení, dlouho jsem se tak nezasmála jako dnes, moje stříbrná počítačová klávesnice a necitlivé prszy( prsty) se mnou také tak laškují. Pěkný den všem.
Alena Velková
17.6.2023 14:41
Hezké, veselé...Já šla tuhle koupit "černobílou" barvu do tiskárny...když je v zimě po ránu tma, tak občas zdravím sousedy "dobrý večer"...někdy se fakt nestačím divit, co ze mě leze :-))
Zdenka Soukupová
17.6.2023 14:07
Kdysi jsem tu na íčku chtěla napsat, co se mi přihodilo "na stará kolena " a vyšlo mi z toho "na sratá kolena". Děvčatům tady se to moc líbilo a tak jsme založily Klub sratých kolen. ☼
Načíst starší příspěvky