Umělecká zahrada není turisticky exponovaným cílem. Všechny fotografie: Daniela Řeřichová
Pražská zákoutí: Umělecká zahrada
18. 6. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Ilona Ondráčková
22.7.2023 15:34
Krásné romantické zákoutí, které bych rozhodně poblíž Nuselského mostu nehledala. Děkuji za tip a určitě se brzy do umělecké zahrady vypravím.
Daniela Řeřichová
21.6.2023 21:20
Přátelé, vážím si všech vašich vzkazů a moc děkuji. Kolem nás je mnoho krásných míst pro potěchu duše i oka. -)
Alena Tollarová
21.6.2023 12:25
Něco mi říká, že jsem o této zahradě už někdy slyšela nebo spíš četla. Tvoje reportáž mi ji přiblížila se vším všudy. Je to zajímavé místo.
Dušan Brabec
20.6.2023 22:27
Uměleckou zahradu jsem navštívil v létě 2021, tedy v době covidového šílení, a byl to skutečný očistec a nádhera. Ještě že jsou mezi námi lidé typu pana Haluzy!!! Jsou to skuteční hrdinové, o který se však massmedia nezmiňují... Bohužel. A díky též Daniele Řeřichové, která zahradu popsala skvěle a doplnění článku množstvím fotografií je dokonalé. Osobně také doporučuji všem Uměleckou zahradu na Praze 4 navštívit!
Vladislava Dejmková
19.6.2023 19:53
Je to kouzelné místo! Děkuji za článek a fotografie, obojí ho výborně přiblížilo.
Daniela Řeřichová
19.6.2023 19:30
Přátelé, jsem na cestách, tak až nyní děkuji za milé komentáře. Pan Haluza je vzácný člověk, o to neuvěřitelnější je skutečnost, že mu mnohé instituce hází klacky pod nohy. Pokud se rozhodnete zahradu navštívit, doporučuji využít jeho erudovaného doprovodu.
Lenka Beláňová
19.6.2023 19:22
Velmi zajímavé a pro mne naprosto neznámé. Pěkný článek je pro mne něco jako pozvánka dokonce i s popisem cesty. Děkuji. :)
Zdenka Soukupová
19.6.2023 12:45
Danielo, další typ na krásný výlet. Díky. A dík patří i panu Haluzovi. Přeju mu hodně sil a trpělivosti.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci