Ilustrační foto: Pixabay
Tři procenta
24. 7. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
27.7.2023 08:43
Nádherný článek o lidské lásce a schopnosti se začlenit do společnosti. Co začlenit, takováto ohromná bytost Katka přímo vyčnívá. Lidé, kterou mají i velké zdravotní újmy, umí přivést do dokonalosti to, čemuž se věnují. Zuzano, diky za lidské hluboké sdílení.
Blanka Lazarová
25.7.2023 21:09
Děkuji za moc pěkný článek. Zasloužil by si větší publicitu. Katka i vy jste úžasné.:-)
Martina Růžičková
25.7.2023 20:16
Lidé, jako Katka, o které píšete, mohou být příkladem i mnoha zcela zdravým lidem. Je dobře, aby se o jejich životě ostatní lidé dovídali co nejvíce, a tak jim více porozuměli a dokázali v případě potřeby správně pomoci. Díky za článek.
Zdenka Soukupová
24.7.2023 12:55
Zuzano, nádherný článek. Obdivuji Katku a přeju jí i rodině všechno nejlepší.
Zuzana Pivcová
24.7.2023 12:15
Je to úžasná paní a Vy taky. Věřím tomu, že lidé, kteří se rodí s takovým hendikepem , dostávají do vínku dar poznat svět a své místo v něm z jiných zdrojů než je vnější zrak. Proto mě vždy bolí, když ostatní lidé chodí kolem nich v rozpacích jako kolem postižených. Na Chodově, kde mám bydliště, i když teď jsem v jižních Čechách, jsem znala několik nevidomých po řadu let, dívku s krásnými dlouhými vlasy, z níž se později stala maminka, vidoucí dívenku, která vodila své nevidomé rodiče každou neděli do kostela, mladého muže, který si naprosto samozřejmě a trochu přidrzle jako jiní hoši hlasitě mobiloval za řidičem v autobuse, atd. Děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci