Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Marie Měchurová
21.7.2023 22:53
Honzo, počasí se nedá naplánovat. Aspoň se nemusíte prodírat davem. Je vidět na fotkách, že turistů tam moc není. Taky přeju aby se v příštích dnech ochladilo. Tak hezký zbytek nezapomenutelného dovolenkování.
Jan Zelenka
21.7.2023 22:51
To jste si tedy užili. Hlavně vše přežijte ve zdraví a potěšte se středomořským životem.
Blanka Lazarová
21.7.2023 22:35
Honzo, podobná vedra jsem zažila v Egyptě a doufám, že už to znovu nezažiju. Už bych to nedala. Vám přeji ať si užijete památky, koupání a ve zdraví se vrátíte. Už se těším na fotky a další report. :-)
Eva Mužíková
21.7.2023 20:45
Honzo, taková vedra by mne asi zabila. Vydržte, foť a posílej,
Daniela Řeřichová
21.7.2023 20:26
Prima fotky a reportáž. Těším se na další vyprávění a přeji příjemné zchlazení.
Alena Tollarová
21.7.2023 19:05
Přeji vám krásnou dovolenou, vraťte se nabiti zážitky a hlavně v pořádku. Budete o Cháronovi jednou vyprávět vnoučatům :)
Elena Valeriánová
21.7.2023 18:53
Honzo, berte to z té lepší stránky, nebyla Vám alespoň zima. Představte si, že byste počítali s teplíčkem a místo toho byste museli shánět svetry. Itálie je země krásná, bohatá na historii a nádherné památky. Mějte se hezky a trochu chladněji, prosím. Ty uličky miluji. Díky za sdílení fotek i poznatků.
Věra Ježková
21.7.2023 18:00
Honzo, díky za aktuální zajímavou reportáž z pekla na zemi. Hezkou dovolenou vám všem.
Marcela Pivcová
21.7.2023 16:55
Místa, která navštěvujete, jsou určitě krásná - starobylé památky, romantické uličky a vedle toho jistě i moře... jen si nedovedu představit zhlédnout vše při "šílených" teplotách, které uvádíte. Tak vám všem přeji hodně energie, ať pobyt zvládnete.
Jarmila Komberec Jakubcová
21.7.2023 16:28
Na fotkách jsem si znovu prošla Palermo a zavzpomínala jak jsem tam byla na poznávačce a procházeli jsme s delegátkou rozpálenými ulicemi. I když před covidem taková horka nebývala. Ale vím, že jet na poznávací zájezd v červenci není dobrá volba. Zažila jsem v červenci i Apulii a také to bylo kruté v horkých dnech. Moc díky za krásnou reportáž a přeji pohodu.
Načíst starší příspěvky