Obrázky z cest: Egypt nad vodou
Všechny fotografie: Blanka Lazarová

Obrázky z cest: Egypt nad vodou

12. 8. 2023

Pod dojmem letošního počasí, hlavně velkých veder a záplav v Evropě, si často vzpomenu na dovolenou v egyptské Tabě o prázdninách roku 2008. Kde by mě tenkrát napadlo, že za pár let se budeme v Evropě potýkat se stejnými vedry jako v Egyptě.

Když teploty stoupají ve stínu k 50 stupňům Celsia, tak to moc velká pohoda na poznávání není. A pro některé z nás to znamená ležet jen u vody, tedy spíš ve vodě. A ani v pozdních večerních hodinách to na žádné velké procházky není.

A tak jsme absolvovali pár lodních výletů za šnorchlováním na korálové útesy, za delfíny do Eilatu nebo návštěvu podmořského akvária.

Před dvěma lety jsem napsala článek Obrázky z cest: Egypt pod vodou, a tak se teď pojďte podívat, jak to vypadalo pro změnu nad vodou.

 

cestování Egypt
Hodnocení:
(4.9 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Moje někdejší mladická touha podívat se do Egypta už dávno vyprchala. Vedro a dlouhé cestování bych nedala. Ale počtu si ráda a obrázky si prohlížím snad ještě raději. A Ty je máš moc pěkné :)
Libuše Heulerová
Blani, krásné přiblížení Egypta....taky mne zaujala ta velká ryba...díky!
Jarmila Komberec Jakubcová
Létala jsem do Egypta často ale jen na podzim, abych si prodloužila léto. Bohužel 4 hodiny letu jsou u ž pro mně dlouhé.
Dana Puchalská
Ani já jsem nikdy tuto zemi nenavštívila. A už asi nenavštívím. Ale fotografie jsou moc krásné.
Anna Potůčková
V Egyptě jsem nebyla a děkuji Ti za hezké fotky z této země.
Jitka Hašková
Egypt -náhodou jsem byla ve stejném roce v září na poznávačce v Egyptě, bylo to zajímavé a krásné. Ale tolik špíny, do Egypta nikdy více. Krásné fotky.
Alena Velková
Blanko, ty fotky jsou bezvadné.
Marie Seitlová
Krásné fotky, horko v Egyptě bylo pořádné a to jsem byla v září.
Zuzana Pivcová
Kdysi mi jeden známý vyprávěl, že měli o dovolené na Krétě 42 stupňů. A jeden mladý historik se účastnil s režisérem Marhounem natáčení filmu Tobruk v poušti. Ve dne k padesáti, v noci k nule. Také mě nenapadlo, že se k tomu postupně přiblížíme. Děkuji za putování, to už pro mě není, ale pěkně se prohlíží.
Marie Měchurová
Blanko, vypadalo to nad vodou opravdu zajímavě. Děkuju za přiblížení mě neznámého světa.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.