FOTO: Dana Straková
Vilém peče housky, no a co má být? Upéct se dá kdykoli cokoli...
13. 10. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Švancarová
16.10.2023 20:34
Také bych nějaký recept uvítala a vánočky peču ráda a článek je pěkný,veselý.
Naděžda Špásová
16.10.2023 16:24
Přiznám se, že tak posypanou housku, nebo rohlík, jako jsou na titulním fotu, bych fakt nepozřela. Kupuju pečivo zásadně bez posypu. Dano, určitě jste šikovná pekařka a určitě bych si na něčem i pochutnala. Taky peču a přiznám se bez mučení, že co fakt neumím je vánočka. Tak přeji hodně dalších úspěchů.
Taťana Veselá
14.10.2023 12:50
Pečivo je luxusní, až se mi sbíhají sliny. Už hodně dlouho peču kváskový chleba špaldo-žitno-pšeničný, a tak jsem si na něho zvykla, že mi ty rozpékané chleby z obchodů moc nechutnají, maximálně první den.
Jana Šenbergerová
14.10.2023 11:06
Také peču, ale nerada. Jenomže mám doma mlsouna, vlastně dva, kterým sladkosti chutnají, tak proč si je nedopřát. Líbí se mi, že píšete jinak. A určitě bych si i u vás pochutnala.
Dana Straková
14.10.2023 00:10
Milé dámy, děkuji za vaše komentáře a těm, kterým můj styl psaní nevyhovuje se omlouvám. Ovšem je na to jednoduchá rada: "Příště už ode mě radši nic nečtěte." Děkuji ???
Eva Braunová
13.10.2023 22:19
Mám také zajímavé recepty,ale nedělám s nimi žádné tajnosti a recepty na hned měkké perníčky vlastním už nejméně třicet roků.Houstičky z jednoho kusu již ukazovali několikrát v televizi.
Marie Novotná
13.10.2023 22:17
Pokud se Vilém půjde s houskama bodnout bude můj syn bez práce. :-) a proto budeme všechny péct i s Vilémem ,aby ty ,co nepečou ,také měli co jíst. :-). Zajímavý článek.
Zdenka Soukupová
13.10.2023 14:19
Dano, taky peču ráda, ale za Vámi dost zaostávám. Všechny dobroty vypadají tak lákavě! Mňam....
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci