Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Anna Potůčková
25.8.2023 16:40
Heli vítej doma! No zážitků máte spoustu, ale některé bych zažít nechtěla. A pokud bych si měla vybrat kam určitě ne, tak Tunis bych v tomto seznamu měla zcela určitě.
Marie Seitlová
25.8.2023 16:19
Heli, vítej doma. Před pár lety jsem v Tunisu byla, ale na poznávačce. Ráda vzpomínám.
Jarmila Komberec Jakubcová
25.8.2023 16:05
Jen poznámka - střelba na turisty v hotelu Imperiál Marhaba se stal v roce2015. V destinaci Sousse. Zahynulo cca 40 turistů. Hotel je od Royal Jinene vzdálen cca 3km.
25.8.2023 15:29
Pane Cypris, nechci se Helenky zastávat, ale i já jsem nabídku CK se kterou letěla viděla a ta cena tam byla takto uvedena. Zkuste si ale načíst recenze hotelu Jinane a pochopíte proč tak laciné. A pak Tunis nikdy nebyl drahý. Tomu odpovídá "cena a služby". Pak také po tom co Tunisané vystříleli pár turistek - mimochodem v té době jsem s kamarádkou bydlela v sousedním hotelu a ten zážitek budu mít před očima navždy. Jen díky tomu, že moje kamarádka je šetřílek, nebydlely jsme v 5ti.hotelu, ale jen ve 3hv. V tom druhém a dražším bydlely hlavně Britové a Němci.Já když jsem letěla sama vždy jsem volila jen 5hv. a hotel musel být mezinárodní renomé.
Soňa Prachfeldová
25.8.2023 15:27
Helenko vítej doma, mezi svými. Ještě, že jsi šikulka, byla bych vyřízená, ze všeho ruchu a shonu.
Zuzana Pivcová
25.8.2023 15:00
V Tunisku jsem byla dvakrát s velmi odlišnými pocity, psala jsem tu i příspěvek Zachránil mě osel..... Věřím, že se vám tam mohlo líbit. Já jsem se tehdy zařekla, že do muslimské země už nikdy. A to jsem dodržela bez problému. Díky, Helenko.
Jan Ciprys
25.8.2023 14:57
Celkem dobře napsané.Jen chybí kdy tam paní byla protože 14dní v Tunisu za 15000 se mi zdá nějaké levné.Ani s jakou CK tam jela možná nechtěla dělat reklamu.Když se podíváte na nabídku tak na 14 dní jsou ceny od 20000 nahoru.
Alena Tollarová
25.8.2023 14:34
Helo, měly jste opravdu zážitkový program. Ale doufám, že většina času byla klidná a pohodová a budeš na Tunisko vzpomínat v dobrém. Kdybych tam chtěla vyrazit, asi bych volila konec září, taková vedra by mě umořila. Moře vypadá krásně.
Jitka Hašková
25.8.2023 14:32
Helčo, hlavně, že sis to užila. teď vím, že do Tuniska nechci ani zadarmo. Řvoucí děti, buzení muezziny, a těch omylů, to bych měla infarkt. Měly byste být obě prohlášeny za svaté.
25.8.2023 13:10
Helenko s tou zmrzkou ti to sluší. Jinak jsem se pobavila tvými zážitky. Byla jsem několikrát v Tunisku, manžel tam jednou dokonce utopil brýle a já zase šátek. A naposledy na pláži kousek od našeho hotelu Tunisané postříleli několik britských turistek, které se opalovaly na lehátku. Od té doby jsem už Tunis nenavštívila.
Načíst starší příspěvky