Léto ještě nekončí
Všechny fotografie: Naděžda Špásová

Léto ještě nekončí

1. 9. 2023

Je středa, poslední v srpnu tohoto roku, venku to na odchod léta nevypadá a mě to táhne ven. Nebe sice vypadá, že brzy spustí na zem obsah svých mraků, ale chuť projít se mě neopouští.

Rozkaz je rozkaz a manžel mé povely většinou plní. A tak jsme sbalili, co bylo třeba, vzali pití pro pejska i pro nás a hurá do auta. Nechtěla jsem jet nikam daleko, a tak to vyhrál golf. Ten nikdy nezklame, a tak to bylo i tentokrát.

O tomto areálu už jsem také psala víckrát, naposledy to bylo na jaře. Trochu se to tam změnilo, ale naštěstí zůstalo to, že se tam dá chodit na procházky i bez členství v klubu. Bylo znát, že je odpoledne, po greenu se pohybovalo víc a víc fandů tohoto sportu. O golfu se říká, že je to hra snobů, něco na tom určitě bude. My jsme ale potkávali samé slušňáky, kteří pozdravili a musím říct, že to byli i fešáci. Mraky na nebi se sice množily, ale tentokrát to bylo jen na efekt. Matka příroda ví, co lidé jako já pro svou duši potřebují. Celkem jsme ušli 2 km, není to žádný zázrak, ale nám to stačilo.

Zvu vás na fotoprocházku zatím zelenou krajinou, podzim tu ještě znát není, ale čas ubíhá jako voda a než se nadějeme, tak nám zaklepe na dveře. Musíme využít ještě teplé dny a zkusit si užít krásu přírody kolem nás a že jí není málo, je jisté. Přeji všem hezké toulání.

 

 

cestování Letní soutěž 2023 příroda
Hodnocení:
(4.9 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lenka Hudečková
Nadi, hezký výlet... :-)
Miluše Hasenohrlová
Nadi, musela to být krásná procházka. Jen žádného fešáka jsem neviděla. :-)
Naděžda Špásová
Děkuji za vaše příspěvky, moc si toho vážím.
Helena Přibilová
Velmi působivé fotografie pozdního léta.
Jitka Hašková
Díky za krásnou fotoprocházku.
Anna Potůčková
Opět moc hezká a pohodová procházka. A jak jinak než doplněná moc hezkými fotografiemi. Takovou procházku bych si také nechala líbit.
Blanka Lazarová
Naďo, moc mi chybí procházky po golfových " fervejích ". V poslední době už jsem toho moc nenahrála, ale těším se projdu při nějakém turnaji nebo jen tak, jako ty.
Helena Votíková
To mě vůbec nenapadlo, že by se dalo jít na golf takhle hezky na procházku. Paráda.
Alena Vávrová
Krásná procházka a půvabné scenérie na fotkách, mraky dodaly na dramatičnosti, ale hlavně že nikdo nezmoknul.
Daniela Řeřichová
Naďo, díky za sdílení, je vidět, že máš k tomuto místu hlubší vztah.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.