Jitka Caklová
13.9.2023 16:27
"Jaká jsem, tomu věnuji pozornost ve svém okolí". Jsem si jistá, že tuto paní bych z hledáčku pozornosti vypustila hned první den, ale proti gustu žádný dišputát. Jak vidno, tak stále platí, že čím víc se hovínko rozmazává, tím víc smrdí a tudíž se "blbá nálada" tímto článkem vine jak černá nit. Jak jsem se za posledních pár let poznala, napsala bych článek, tedy pokud bych byla účastníkem takovéhoto zájezdu, o zážitcích padesáti sedmi spokojených účastníků a třeba přidala i pár fotografií. Ale, jak jsem napsala na začátku, "proti gustu žádný dišputát".
Elena Valeriánová
13.9.2023 16:22
Jednou jsme byli na dovolené na Hvaru a byla to dovolená snů. Nádherné moře, bezva parta, jídla a pití, co hrdlo ráčilo. A přesto se našel chlapík, na kterého jsem asi několikrát narazila při snídani. Pořád remcal, to je hrozný, pořád to stejný, párky, vajíčka, sýry, šunka ... V ruce vždy držel dva talíře a nakládal si na ně hory jídla. Jednou jsem to už nevydržela a na jeho opětovnou stížnost, kterou mi remcal do zad, jsem se otočila a řekla jsem mu. Co pořád remcáte, doma si na snídani taky dáváte 6 druhů jídla a nebo jen chleba se sádlem a cibulí? Od té doby jsme se vzájemně vyhýbali.
Lenka Kočandrlová
13.9.2023 16:20
To je zajímavé,jak se nechá většina od nějaké drzé a neomalené osoby terorizovat. Divím se,že jste se proti ní všichni (tedy řekněme mnozí) nespikli a nepřipravili pro ni nějaké úžasné překvapení ! Myslím si,že ona paní si takhle vymáhá pozornost,různé výhody a pod.,ač si zaplatila to samé,co ostatní. A stále jí to vychází, někteří se jí přímo bojí,jiní zas si myslí,bůhvíkoho je známá,že si tak dovoluje. Myslím si,že její jednoznačné odsouzení řekněme kolektivem by asi nečekala a možná by i sklapla a stáhla se do pozadí.
Zuzana Pivcová
13.9.2023 15:40
Děkuji za příspěvek, který mě utvrdil v tom, že nejsem zdaleka sama se svými zkušenostmi s nespokojenými účastníky zájezdu. Většinou se reptání týká jídla, jeho druhu, pestrosti, doby podávání..... Ale nejhorší, koho jsem zažila, byl v mých 25 letech jeden pan inženýr z Prahy, který na pobytovém zájezdu do Soči doslova remcal u všeho. On totiž už všechno znal a viděl, protože už tam byl, takže to všude připomínal a kritizoval první poslední. Nechápali jsme, proč tam tedy jel znovu. Asi právě proto, aby mohl kritizovat.
Jana Kollinová
13.9.2023 14:05
Pane Berko, napsal jste hezký zajímavý článek. Bohužel, i já jsem se setkala s prskavkou v té nejsyrovější a nejodpudivější verzi a to na pooperačním pokoji, kde jsem byla 10 dnů po operaci ve společnosti pacientky, která terorizovala pacienty, sestřičky i lékaře. Horor na vlastní kůži.
Hana Haluzová
13.9.2023 13:23
Kdybych to uměla, dala bych hodnocení deset hvězdiček ... :-))
Zdenka Soukupová
13.9.2023 13:01
Moc jsem se pobavila, díky. I když chápu, že Vy jste se na výletě asi moc nebavil....
Alena Velková
13.9.2023 12:17
Napsal jste to úžasně, ale chápu, že baba byla na zabití :-))
Marie Magdalena Klosová
13.9.2023 11:33
Napsal jste to moc pěkně a čtivě. Chápu, že v realitě často do smíchu nebylo a musel jste se dost držet. Já si své cesty plánuji sama a jedu jen s vyzkoušenými lidmi.mm
Olga Škopánová
13.9.2023 11:04
Nejlepší je jezdit individuálně, pak člověk může nadávat jen sám na sebe.
Načíst starší příspěvky