Moje zahrada - mé království
Všechny fotografie: Jana Hošková

Moje zahrada - mé království

12. 9. 2023

Podzim se nezadržitelně blíží. Bude se mi zas jako obvykle stýskat po mé zahradě a květinách, to jsem si jista. A tak si je fotím, abych se pak mohla v zimě potěšit pohledem na ně, protože miluji barvy - nabíjí mne totiž.

Přiznám se, že jako zahradnice už upadám. Uvadl můj dřívější elán, už nelítám po zahradě s konví jako kdysi a nechávám to v podstatě všechno na přírodě. Co vyroste, vyroste, co ne - nedá se nic dělat. A tak bývám třeba příjemně překvapena, co mi to kde vypučelo, zatímco já zapomněla, co jsem to tam vlastně zasadila. Je to celkem napínavé a já jsem ráda překvapena, že vůbec něco vyrostlo.

Určitě řada z vás mne v zahradničení trumfne, to je mi jasné, ale přesto si vám dovolím nabídnout pro potěchu oka a rozjasnění podzimních dní pár fotografií mé květeny.

 

fotografování příroda zahrada
Hodnocení:
(4.8 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Ludmial Říhová
Na naší zahradě to už zase po letech díky https://www.zahradnijezirka.net/filtrace-a-filtracni-technologie-pro-jezirka_k44/ filtraci jezírek vypadá jako byste to vystřihli z nějakého časopisu. Nevím čím to je ale skutečně máme na všechno více prostoru. Jsem ráda za to že máme i na to ty peníze z důchodu.
Jana Šenbergerová
Díky za sdílení té krásy. Také mám ráda barvy i květiny. Právě dnes jsem po ochlazení připravila svou odkvetou balkónovou zahrádku k výsadbě podzimních květin. Koupím je v našem dobře zásobeném květinářství. Občas ní vydrží až do prosince.
Marie Měchurová
Máte moc hezkou barevnou zahradu. Mám to také tak. Když mi nějaká květina odkvete, jsem smutná, že musím čekat na novou celý rok.
Jana Kollinová
Rozkvetlá zahrada býval a mojí oázou klidu a restartu do dalších hektických pracovních dnů. Dnes mě stačí k "nakopnutí" krása balkónových květin a dekorací. Takový malý seniorský květinový ráj
Alena Vávrová
Taky miluju kytičky a svoji zahradu a obdivuji každého se stejným zápalem. Hezky nafoceno.
Alena Velková
Moc pěkné!
Jana Jurečková
Jani, květiny jsou překrásné, voní až ke mně do pokoje. Zaručený balzám na duši.
Daniela Řeřichová
Moc krásné květinové království. Vím, co je za tím práce. Ale radost veliká. :-)
Anna Potůčková
Krásné květinové království. My na zahradě nemáme nic, je malá, děti tam mají trampolínu a bazén. A pak tu máme dost psů, tak zahrada spíše slouží pro jejich proběhnutí.
Jana Hošková
Moje půda taky nestojí za nic a ještě jsme na skále na kopci. Proto všechno,co se mi podaří vytáhnout ze země a nezajde to, oslavuji :-))

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...