Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jitka Caklová
15.9.2023 11:19
Mně se líbí, jak se vždy najde umravňovatel/ka odlišného názoru. Také mi kdysi jeden "z lásky" koupil v Tuzexu rifle a bílé "tuleňky". Jednoho dne, když jsem byla v práci, přijel, dárky spakoval, odjel a víc jsem ho neviděla. Na štěstí naše "láska" skončila bez následků.
Jana Kollinová
15.9.2023 10:22
Hezky napsané, s lehkým nádechem humoru, ale s velkou dávkou lásky, což potvrzuje i doba trvání tehdy tak mladičkých novomanželů.
Jiří Čech
15.9.2023 09:18
Surfuji internetem a koukám fotografie souseda z dětství. Míra byl o něco málo starší. Byla to krásná doba .Kdy jsme si řešily všechny zájmy , názory , lásky v kolektivu z očí do očí a ne anonymně na internetu. Jirka Čech
Jindřich Berka
15.9.2023 09:04
Pane Andrle, ta paní to nepsala pro vás!!!! Když se vám to nelíbí, tak to nevychovanče nečtěte!! Možná závidíte. Asi neumíte nic napsat. Když někdo si našetří a koupí milovanému člověku to, po čem touží je výraz lásky . To asi se vám nestalo!!! S takovými zapšklými kritiky se setkávám i zde. Já naopak vám přeji pevné zdraví. Jindra
Jana Pazourová
15.9.2023 08:58
Pro Josef Andrle ... :-) JJ jste na to káp-naše rodina jsou takový malý Bohnice :-) Mimochodem miluju lidi bez smyslu pro nadsázku. Vnášejí do života pohled, který by mě vůbec nenapadl. Hezký den
Josef Andrle
15.9.2023 08:46
Takové bláboly .Koupil džíny ,tak jsem poznala ,že mně miluje ,to psal někdo z Bohnic
Jindřich Berka
15.9.2023 08:41
Když se lidé sednou je to ráj. Přetrhl jsem si tento týden při sportu achillovku. ještě, že to zlato mám již 41 let. Sám bych se s tím trápil. Jindra
Romana Blažková
15.9.2023 08:39
Milé čtení. U mých rodičů to bylo jako přes kopírák včetně toho zplnoletnění :-)
Ludmila Černá
15.9.2023 08:25
Díky za milé vzpomínání. Úplně vás oba vidím. A váš styl vyprávění mě rozesmál a pobavil. Jo, rifle tenkrát, je vidět, že vás fakt měl moc rád. Tak ať je u vás stále tak veselo a milo.
Margita Melegova
15.9.2023 08:15
Kazdy vztah ma nejaky zacatek nekdy i konec, Vam vydrzel bude i pokracovani tak hodne stesti.
Načíst starší příspěvky