Blanka (59): Manžel zemřel necelý rok poté, co se odstěhoval k milence
Ilustrační foto: Pexels

Blanka (59): Manžel zemřel necelý rok poté, co se odstěhoval k milence

24. 11. 2023

Byl to pro mě šok, když mi manžel oznámil, že se stěhuje k jiné ženě. Ve dvaašedesáti si našel milenku. Jak jsem se později dozvěděla, byla o šestnáct let mladší a sbalila ho v sauně tenisového klubu.

manželství Můj příběh vztahy a sex
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.7 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Braunová
Nezoufejte,život jde dál.Už jsem tady četla smutnější příběhy.
Danka Rotyková
Ten příběh je takový čítankový, nemyslíte? Trochu ty chlapy lituji, že nepoznají ve zralém věku potvory. Je to jejich vina, ale zaplatit za to smrtí, to je na mě moc. V tomto případě je pozitivní , že pisatelka nepřišla o majetek. Pán byl zřejmě v životě osobnost, tedy až na to poslední zakopnutí.
Jiří Dostal
:-) Poznal jsem věc hořčejší nad smrt, ženu, jejíž srdce tenata a ruce její okovy; kdo se bohu líbí, bývá od ní osvobozen, avšak hříšník bývá od ní jat. - Kazatel :-) Je pěkné vědět kde umřít. :-)
Eva Mužíková
Paní Blanko, v 59 letech máte ješté naději na prožití hezkého źivota. Zvláště když nejste na tom, podle toho co jste napsala, zdravotně i finančně špatně. Manžel si po odchodu k přítelkyni asi nasadil vyšší laťku, nežli jeho tělo dokázalo zvládnout. Přeji Vám vše dobré.
Eva Klímová
Jasně , chyba je vždy na obou stranách - na straně manželky a na straně tchýně :))))
Alena Švancarová
Jo,když se začne mužský v manželství nudit,řeší to jinou.Nic duchaplnějšího ho nenapadne.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%