Chce to rychlost
Všechny fotografie: Naděžda Špásová

Chce to rychlost

26. 11. 2023

Je sobota odpoledne, my v televizi sledujeme biatlon a venku se trochu stmívá. Podívám se ven a co nevidím, venku chumelí, jako kdyby nebyl listopad, ale leden. Jak tak koukám z okna, sněžení houstne, a protože to vypadá hezky, tak jsem se rozhodla fotit. Běžím na balkon, z balkónu k oknům a zase zpátky na balkón. Ven se mi opravdu nechce, tak to zkouším takhle. A protože se počasí venku mění jako na obrtlíku, tak trochu spěchám. A dělám dobře, protože sněžení přestává, navíc venku ubývá světla.

Zvu vás na fotoprocházku jedním malým sídlištěm v jednom velkém městě. Omlouvám se za sníženou kvalitu, fotit chumelení moc neumím, ale chtěla jsem se o to s vámi podělit. Na druhou stranu, když si představíte jak běhám sem a tam, tak se usmějete a za to vám na poslední fotce posílám kytičku. Takhle nám ještě kvetou na balkóně muškáty.

Přeji všem krásného Mikuláše a radost ze života. P.S.: zhoršená kvalita obrazu není na vašem prohlížeči.

fotografování města a obce zima
Hodnocení:
(5 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lenka Hudečková
Nadi, fotky dobré, snížek vynikající :-), díky
Jana Jurečková
Hezky jste to nafotila. Já když kouknu z okna vidím sousední dům a jeho střecha je celá bílá. Jinak vše roztálo. Do oken jsem už včera dala vánoční truhlíky. Bylo to raz, dva. Měla jsem je schované od loňska.
Hana Polednová
Naďo, rychlost se vyplatila. Hezké fotky.
Alena Vávrová
Nadi, snaha se vždy cení. Mne zima letos bohužel nechytla, i když třeba dnešní ojíněná a mlžná Česká Lípa se mi z výšky okna nemocnice líbila. Horší byla pak ta čvachta na zemi cestou k autu a když mě jiný pán tvorstva nahodil od hlavy až k patě špínou z výmolu.
Soňa Prachfeldová
Zachytit kouzlo okamžiku je moc pěkné. Natočila bych ráda video, jak běháš koldokola a chytáš sníh. :-)
Naděžda Špásová
Moc děkuji za vaše příspěvky, vím, že to není zrovna ideální, ale jsem ráda, že jsem to sem dala.
Jana Šenbergerová
O víkendu jsme jeli na setkání s mými sourozenci. Vyjeli jsme se sluncem, z vlaku jsme sledovali dešťovosněhové přeháňky, do cíle jsme dorazili za vydatného sněžení. Zpáteční cesta nebyla jiná. Vrátili jsme se se sluncem, ale pod nahama nám to klouzalo a kolem je sníh. Sněžení na počátku zimy mám také moc ráda a vůbec se ti nedivím, žes ho chtěla zvěčnit.
Jitka Hašková
Naďo, to chumelení se ti moc povedlo. Díky, že nemusím do chumelenice. Pozorovala jsem ji také z okna, ven jsem nešla.
Eva Mužíková
Já už jsem se nad muškáty na balkoně smilovala a včera je uklidila do chodby. Kvetou snad lépe než v létě. Doufám že neomrzly.
Dana Puchalská
U nás chumelilo ráno a dost vydatně. Ale nefotila jsem, protože síť proti holubům žádný fotce na kráse fakt nepřidá.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.