Alena Velková
29.11.2023 09:55
Soni, i já ti přeju krásný advent a děkuju za krásné povídání. Máme toho dost společného...zahradu, zvířátka, výlety a Duolingo :-))
Jana Kollinová
29.11.2023 09:51
Soňo, obdivuji Tvůj klid v duši, vyrovnanost a bezedný životní optimismus a přeji ještě mnoho dalších čtvero ročních období. Děkuji za krásný článek.
Vladislava Dejmková
29.11.2023 09:46
Soňo, dobře chápu tvé pocity! S tím Duolingo to mám podobně. Trávím s ním čas už tři roky a přestala jsem také soutěžit o umístění. Jedu dál svým tempem, které mi vyhovuje. Zatáhla jsem do toho i manžela, takže máme zase něco společného.
Jana Šenbergerová
29.11.2023 09:17
Soni, pro mě patříš k lidem, se kterými je radost nejen pobýt, ale určitě i být. Užívej si svůj podzim života ještě v mnoha ročních obdobích. ❤️
Marie Seitlová
29.11.2023 08:56
Soni, jedním dechem jsem si článek přečetla a protože se známe, je to přesně o tobě. O tvých psích láskách, o aktivitách,... Přeji ti pěkný předvánoční čas v kruhu rodiny a přátel.
Blanka Lazarová
29.11.2023 08:55
Soni, tvé myšlenky, pocity a úvahy mě vždy potěší. Ale tvůj zápal pro angličtinu, ten mě zahanbil. A to bych moc chtěla, alespoň oprášit svoje staré znalosti. Mám prostě slabou vůli a vždy uteču k něčemu, co mě baví víc. Třeba se někdy ještě polepším. Přeji ti prožít krásný a klidný advent. :-)
Jana Jurečková
29.11.2023 08:20
Pomalu, po špičkách vstupujeme do adventu a je se na co těšit. Po ránu jsem si přečetla článek a je tak krásný, že mi udělal radost. Manžel má zahradu jako srdeční záležitost a já už tam asi také směřuji. Je to zdravá závislost. Navíc se tam člověk uchýlí a je mu dobře v každém ročním období.
Alena Tollarová
29.11.2023 08:18
Soni, gratuluji Ti k tomu, že ses díky íčku zakousla do angličtiny. Jen na mě na srazu anglicky prosím nemluv, já bych Ti nerozuměla :) ale ve všem ostatním Ti rozumím velmi dobře a mám to taky tak. Zrovna jsem přišla z pozorování krmítka - dva kosové vyčkávali na břízách, až se jeden odvážil přiletět na zábradlí s krmítkem. Pomalu se k němu přibližoval, jenže přiletěle maličká mrštná a odvážná modřinka a zobla si, až se velký černý kabátek lekl. A tak je to i v životě.
Marie Novotná
29.11.2023 07:26
Přidám se : přeji ve štěstí a spokojenosti prožitý advent a ve zdraví ještě mnoho nejen jar ,ale čtvero ročních období.( Srdíčko + polibek )
Elena Valeriánová
29.11.2023 07:01
Milá Soni, v Tvém zamyšlení nad podzimem života jsem se našla. Mnohé máme společné, od neklidné a nespokojené duše přes starost o naše blízké i zvířecí kamarády. Společné máme i to fotografováni, jízdu na kole, jen angličtinu jsem vzdala daleko dřív než Ty. Krásně jsi to vše shrnula a připomněla, že zase bude jaro. Přeji Ti krásný advent, ve zdraví prožitou zimu a jaro přinášející nové naděje.
Načíst starší příspěvky