Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jana Geryková
27.12.2023 22:52
.JAKMILE BYLA U VNUČKY TENDENCE. ŹE TO NEMÁ RÁDA A TO NEJÍ,TAK JSEM JÍ ŘEKLA. U NÁS SE PAPÁ VŠECHNO.POKUD NECHCEŠ ,ODNESU ZE STOLU A BUDEŠ HLADY.A AŹ BUDEŠ MÍT HLAD ,DOSTANEŠ JEN VODU A SUCHÝ TVRDÝ CHLEBA CO MÁM PRO SLEPICE. VEČER MĚLA HLAD A STALO SE JAK JSEM ŘEKLA . OD TÉ DOBY SNÍ VŠE BEZ VYBÍRÁNÍ. A JEŠTĚ POUČUJE MALÉHO BRÁŠKU A VZPOMÍNÁ NA TVRDÝ CHLEB. KOKINA NEKUPUJI ,JEN VYJIMEČNĚ, PEČU.
Hana Rypáčková
27.12.2023 21:57
Přemýšlím, jestli obézní dítě je obézní proto, že je líné v pohybu nebo je líné v pohybu a proto obézní. Nevhodné potraviny k tomu a je velký problém i psychický..
Barbora Kudrnová
27.12.2023 15:51
Dočetla jsem k větě "když maminka nevaří..."...že by vařil tatínek asi nehrozí, že? Viná je v téhle zaostalé zemi vždycky maminka, přitom do práce na stejnou dobu chodí oba rodiče. Ten chlap je evidentně sexista a měl by kázat tak sám sobě...navíc vařit není potřeba, potřeba je nejśt blbě. Po knedlíku doma upatlaném se kyne úplně stejně jako po mekáči a výživných látek má taky tak stejně,
Alena Velková
27.12.2023 09:59
Obézní lidé, ačkoliv to tak z venku nevypadá, jsou vlastně podvyživení. Zhubnout se dá zejména úpravou stravovacích návyků doplněných dostatečným pohybem (stačí rychlejší chůzí ujít denně pár kilometrů) a člověk musí hlavně chtít a mít pevnou vůli a nastavit si to tak v hlavě. Pak začne hubnout. Poté si může i jednou či dvakrát za týden dopřát i nějakou tu "prasárničku" nebo pivko, či vínko. Ev. si užít all inclusive na dovolené a po ní se zase vrátit k svému hubnoucímu plánu. Funguje to, mám vyzkoušeno.
Monika Monca
27.12.2023 08:50
Kyblik nutelly? Kde ho vzala?
Kdyby doma to svinstvo nebylo, jedla by to, co je.
Obezita deti je bez debat vina rodicu.
Magda Škodová
27.12.2023 08:18
Jako dítě jsem byla považována za obézní a to jsem měla možná 5 kg nadváhy... Na vesnici byly pořád nějaká práce, chodila jsem na gymnastiku, lyžovali jsme celou zimu, v létě aspoň vybíjená... Největší stravovací prohřešek byl chleba se sádlem, ten se dnešním kalorickým lahůdkám nevyrovná.