Vtipnější vyhrává: V hlavní roli žehlicí prkno
FOTO: Blanka Lazarová

Vtipnější vyhrává: V hlavní roli žehlicí prkno

16. 2. 2024

Nesnáším, když musím reklamovat koupené zboží.

Vzpomínám si, jak se na mě dívala prodavačka, když jsem ji požádala, aby přede mnou vyzkoušela funkčnost stojacího větráku. Vytáhla z krabice elektrický kabel, zapojila ho do zásuvky a větrák se točil. Jaké bylo ale moje překvapení, když jsem přišla domů a větrák nainstalovala. Sice fungoval, ale protože měl zkřivené nožičky, tak nestál. Myslela jsem, že mě trefí šlak. Auto už nemám. Tak jsem ho musela zabalit a jet s ním zpět městskou hromadnou dopravou.

Ale o tom jsem psát nechtěla. Chci vám vyprávět jiný příběh.

Podařilo se mi propálit teflonový potah žehlicího prkna. Tentokrát jsem podcenila situaci já. Když jsem přišla domů, zjistila jsem, že je potah krátký. Při představě, že musím jet zpět ho vyměnit, mě polilo horko. A protože jsem chalupář a montér Péťa v jedné osobě, situaci jsem vyřešila po svém. Zběsile jsem z domácího nářadí vytáhla pilku na dřevo a pěkně žehlicí prkno zkrátila o 12 cm. No a to je vše. Kabátek mu sedí jako ulitý dodnes. A že je kratší ? Komu by to vadilo. Vždyť žehlím jenom já.

domácnost Soutěž - zima 2024
Hodnocení:
(4.8 b. / 28 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Vargová
Paní Lazarová, mělo být 5☆ za milé povídání.
Marie Seitlová
Blani, super nápad a veselá příhoda.
Jana Jurečková
Blanko, bezvadně jste vše vyřešila. Já si objednala na internetu nový potah na žehlící prkno, pasuje mi tak akorát. Bylo tam psáno - na všechny žehlící prkna - já se ani neobtěžovala si prkno změřit! Stačilo by půl centimetru a potah by byl malý. Váš nápad je skvělý, schovávám si ho právě teď do sešitku na zlé časy. Bojím se objednávat na internetu, oblečení nemusí padnout a při pomyšlení, že bude věc vracet upadám do smutku. A tak si vyjedu do města, vyzkouším, co se mi líbí a hotovo. Minulý týden jsem koupila krásné flanelové pyžamo sobě i manželovi i košili. Doma nám velikost nepadla, ale paní byla ochotná a zboží vyměnila. Autobus do Olomouce mě stojí Kč 10,-, městskou hromadnou dopravu mají lidé nad 65 let zdarma.
Zdenka Soukupová
Tak tohle řešení by mě fakt nenapadlo. Blanko, :-) :-) :-)
Dana Straková
Tak za mě palec nahoru! Taky nemám dohadování při reklamacích ráda a když to jde, raději nereklamuju.
Libuše Heulerová
Blani, Tebe přece nic nerozhází...všechno zvládneš s nadhledem....pobavilo.
Naděžda Špásová
Blanko, tak to jsem se pobavila. Prkno používáme taky, naštěstí jsme na něm nemuseli nic měnit. Ale jsi šikula, když si umíš v nesnázích poradit.
Vladislava Dejmková
Blanko, také nenávidím reklamování. Zvláště zboží zakoupeného po internetu. Preventivně to řeším tak, že se snažím nakupovat tam, kde reklamace fungují. Pár dobrých zkušeností mám, ale není jich mnoho.
Daniela Řeřichová
Blani, jsi šikulka. Také mám nechuť reklamovat zboží.
Marie Měchurová
Blanko, jsi žena na svém místě!!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.