Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Lenka Hudečková
9.4.2024 19:15
Nadi, díky za článek. V hotelu JEFF jsem byli ubytovaní již 2xm velmi dobře tam vaří. U Rytíře jsme měli nejen snídaně :-). A sochy ve Staré hospodě máme prochozené ze všech světových stran a těch fotek, co máme oba v archívu. Pěkné jste to měli.
Jitka Hašková
7.4.2024 09:36
Naďo, měli jste krásné Velikonoce. Jako vždy - dokonalá fotoreportáž. Díky.
František Matoušek
5.4.2024 16:33
Fotky pěkné, ale už to ani nepoznávám. Pamatuji si, že hospoda byla nedaleko rybníka, v zatáčce když se šlo od Rybniště. Už je to také asi 50 let. Ale tlačenku měli výbornou, to si pamatuji.
Miluše Hasenohrlová
4.4.2024 15:54
Nadi, s takovou partou přátel, bylo určitě veselo. Fotky parádní. To řezbářské umění jsem si prohlížela hodně dlouho. :-)
Marie Seitlová
4.4.2024 14:42
Pěkný tradiční výlet.
Anna Potůčková
4.4.2024 14:18
Nadi měli jste prima výlet o Velikonocích. Fotky jsou toho důkazem.
Naděžda Špásová
4.4.2024 13:58
Děkuji za vaše příspěvky, myslím, že Doubici nebude vadit, že jsem napsala ty Doubice, místo ta Doubice. Nicméně se omlouvám, pokud si to někdo přečte.
Soňa Prachfeldová
4.4.2024 13:41
Naďo, krásné oslavy Velikonoc s přáteli. Doubice a okolí je nádherné. Pěší výšlap přes les a kamenné výběžky s lány, žebříky, nepřekonatelné. Pokud tedy slouží nohy. Je tam moře hob a borůvek. Dříve byly ubytované v hotelu JEF děti - škola v přírodě. Také nám nevadilo skromné ubytování a jednou jsme byli sami na chatce. Klidně bych se tam zase vypravila. Moc hezké fotky.
Jitka Caklová
4.4.2024 13:12
Dík Redakci za opravu :-) V Doubici v Krčmě u rytíře (JEF)jsme byli před sedmi lety a taky se nám tam moc líbilo. Nezapomenutelná je pro nás cedulka na vrátkách souseda roubenky Gottových: "UPOZORNĚNÍ pro retardované novináře a reportéry pochybných médií. POKUD BUDETE ZVONIT U TOHOTO DOMU A KLÁST DEBILNÍ OTÁZKY, NAKOPU VÁS TAM, KAM JSEM VÁS AŽ DOSUD JEN POSÍLAL!!!"
Marie Měchurová
4.4.2024 12:57
Oprava: Okolí Doubice je nádherné. Cesta z Chřibské do Doubice je nezapomenutelná....
Načíst starší příspěvky