Íčko propojuje aktivní seniory z celého Česka, říká zakladatel největšího portálu pro lidi kolem šedesátky
FOTO: archiv Jana Rašky

Íčko propojuje aktivní seniory z celého Česka, říká zakladatel největšího portálu pro lidi kolem šedesátky

27. 4. 2024

Před několika lety jsem náhodou objevila portál i60. Nejprve opatrně, pak odvážněji jsem začala přispívat texty i fotografiemi. Nejdříve virtuálně, později osobně jsem se seznámila s Janem Raškou.

čtenáři i60.cz rozhovor
Autor: Jana Vargová
Hodnocení:
(5.1 b. / 51 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Bartošová
Za Íčko díky panu Raškovi, redakci a všem, kdo se na jeho tvorbě a příspěvcích podílejí !
Dana Kolářová
Í60 se stane součástí života v okamžiku prvního setkání. Je to již 12 let kdy jsem se přihlásila a poznala mnoho příjemných a milých lidí.. A že má „šedesátka“ stále co nabídnout je zásluhou neutuchající péče o portál, pana Rašky. Děkuji a přeji do dalších let hlavně zdraví, pevné nervy, další zajímavé nápady a žádné „vyhoření“.
Libuše Kilarská
Prima nápad a bezvadná realizace. Na Íčku jsem ,, poměrně krátce" a mnoho zajímavého jsem se z tohoto rozhovoru o portále dozvěděla. Moje tajné přání je, někdy se zúčastnit íčkařského setkání. Snad bude těchto setkávání ještě celá řada a mně se mé přání vyplní. :) S přáním krásně prožitého jara všem v redakci i všem íčkařům.
Libuše Heulerová
Jani a Honzo, díky za zajímavý rozhovor...spousta věcí jsem nevěděla. Jsem moc ráda, že máme íčko s Honzou a doufám, že ještě dlouho vydrží!!!
Jana Vargová
Vážení a milí Íčkaři, jsem velmi potěšena vašimi komentáři, děkuji za ně. Dlouho jsem přemýšlela o rozhovoru s "naším" Honzou, až jsem se odhodlala. Děkuji mu nejen za vstřícnost k otázkám, ale hlavně za aktivity, kterými nás motivuje k odstranění slova "zahálka" z našich slovníků. Ať žije slogan - TAHLE ZEMĚ NENÍ JENOM PRO MLADÝ!
Jan Raška
Děkuji paní Janě Vargové za otázky a děkuji moc za všechny vaše krásné komentáře, které jsou pro nás v redakci motivací do dalších let...
Helena Štěpánková
Já také děkuji za rozhovor s panem Raškou. Nejsem tu zase tak dlouho, ale od prvního dne se portál i60 stal součástí mého života. Každý den si něco přečtu, občas něco okomentuji. Snad také něco napíšu a až mi to vyjde, zúčastním se i nějaké akce, protože vidím, jak jsou vždy všichni moc spokojeni. Tak ať Íčko ještě dlouho vxdrží!
Daniela Řeřichová
Děkuji paní Janě za autentický rozhovor s naším milým zakladatelem a šéfredaktorem íčka Honzou Raškou, jehož si vážím především pro jeho velkorysost. Na portálu jsem pátým rokem a obdivuji široký záběr jeho uživatelů v odborných i tvůrčích oblastech. Jsem vděčna všem, kteří kultivovaně a nekonfliktně přispívají svými názory, zkušenostmi a inspirací. Těším se na setkání s přáteli ať již formou velkých nebo komorních akcí, íčko už prostě vstoupilo do mého života.
Helena Přibilová
Také já velmi děkuji za tento milý a zajímavý rozhovor s panem Raškou, který je nejen skvělý profesionál, ale také člověk se srdcem na dlani.
Hana Sojková
Ahoj všem místním :-) musela jsem se zaregistrovat, abych mohla přijít pochválit web panu správci a poděkovat veškerému osazenstvu za Vaši činnost. Možná se dostavím i osobně. Je tady s Vámi fajně a taky Vás někdy čtu mojí mamce. Kolikrát se i pobavíme a zasmějeme. Tož jen tak dál a futr pryč!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%