Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Tomáš Brandl
15.4.2025 12:43
Paní Ingrid, moc krásný a smutný příběh. Jen bych podotknul k popisu fotografie. Patrně nemáte dědečka v náručí, ale on vás. Nejspíš by tam mělo být: "U dědečka v náručí"
Sylva Wiedel
1.9.2024 09:04
Vždycky když se setkám s nějakým takovým příběhem, tak si říkám, do jaké míry vůbec můžeme ovlivnit svůj život? (na kolik asi procent?)
Marie Seitlová
11.5.2024 11:44
Velmi smutný příběh, ale máte jedna druhou. Jste úžasné,že jste odpustily.
Anna Potůčková
11.5.2024 11:43
Smutný příběh Vašeho dětství, ale snad i díky tomu jste se sestrou v pohodě a tu pohodu Vám přeji po celý Váš život. A souhlasím se Sonou, že v každé rodině něco je, o čem se mlčí a je v oné 13té komnatě uzamčeno.
Ingrid Hřebíčková
11.5.2024 10:33
Děkuji vám všem za empatii a vůbec za příspěvky. Mamka nám 3 roky před smrtí napsala omluvný dopis, že toho lituje, jak se chovala, že se už nedá nic dělat, tak ať aspoň přijmeme omluvu. Táta nás v dospělosti navštěvoval a prohlašoval, že ho to sežere. Tak jsme odpustily oběma.
Soňa Prachfeldová
11.5.2024 10:01
Inko, díky za sdílení. Pohnutý život dvou sester, díky dvěma rozdílným lidem, kteří je zplodili. A myslím, že váš sesterský vztah je úžasný a máte svůj život takový, abyste se v něm cítily dobře. Život se skládá z mnoha radostí i špatných věcí. Já asi nikdy nedokáži otevřít svoji 13. komnatu.
Jitka Caklová
11.5.2024 09:50
V každé rodině je něco. Proto jsem si dlouho myslela, že jsem to v životě neměla vůbec lehké, abych nakonec pochopila, že jsem prožila velký úsek života, který mě pro současnost velmi posílil. A neb: "Co tě nezabije - to tě posílí." Nemohu své rodiče vinit z něčeho, co neuměli zvládnout lépe. Také v minulosti vidím řadu věcí, které bych dnes dělala jinak. Zda by to bylo lépe, nevím. :-) :-)
Marie Měchurová
11.5.2024 09:02
V některých rodinách to nemají děti úplně lehké.
Hana Sojková
10.5.2024 21:56
Lidi maj mít “papíry” na všechno ale na výchovu dětí ne. Podle toho to pak vypadá :-) Docela si nedovedu představit, že by nás sourozence rodiče rozdělili a jedno v jaké době!
Moc hezké rodinné fotky v článku.
Věra Lišková
10.5.2024 20:07
Maminka byla moc krásná žena.
Načíst starší příspěvky