Všechny fotografie: Hana Rypáčková
Rabštejn nad Střelou
23. 5. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
František Matoušek
27.5.2024 16:29
Přímo poetická pozvánka doplněná pěknými fotografiemi. Nikdy jsem zde nebyl a asi už nikdy nebudu, o to větší dík za seznámení s tímto místem.
Hana Rypáčková
25.5.2024 12:38
Tak nevím, kde jsem ten název našla. Žili tam hlavně Němci, Sychrov je asi český název . Děkuji za opravu , děvčata. Majitel je Jarmilo prima člověk, radost se tam ubytovat a posedět u dobrého jídla a piva.,..
Marie Webrová
24.5.2024 09:44
Je to krásná krajina. Ale válcová věž je zřícenina hradu Sychrov a pozůstatky hradu Rabštejn jsou pod klášterem Servitů. Pěkná fota.
Jarmila Komberec Jakubcová
24.5.2024 09:41
Moc hezké Hani. Hostinec u Kamenného mostu vlastní syn mé nejlepší kamarádky. Tak doufám, že se ti tam líbilo.
Alena Vávrová
24.5.2024 02:40
Malebné místečko a poeticky popsané i vyfocené. Díky! Viděla jsem kdysi v tv dokument o tomto místě. Jste s Eliškou šikulky cestovatelky.
Elena Valeriánová
23.5.2024 18:32
Hanko, vůbec se Ti nedivím, že máš toto místo ve svém srdci. Musí tam být krásně. Líbí se mi ten přechod řeky po kamenech, líbí se mi Eliška v náručí - jako plyšáček a líbí se mi i vše ostatní. Děkuji za sdílení.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci