Alena Vlčková
26.8.2024 22:45
Hana Štěpánková - proč stále píšete takové nesmysly? Větší hrůzu jsem nečetla...
Hana Štěpánková
27.7.2024 16:34
Milá paním, půryč od toho! Co nejrychleji! V našem věku padá v úvahu jen popovídání u kávy a nic jiného. Intimita zavání márnicí. Není to slušné, odpovědné ani etické. Představte si reakci Vašich dětí a vnoučat! Hanbou byste se musela propadnout...
Marie Hrádková
16.7.2024 11:07
Dobrý den, moc přemýšlíte a zbytečně všecko rozebíráte a postoj "co tomu řeknou lidi" je úplně směšný. Prostě běžte do toho a užívejte si. Když si to nebudete užívat, tak z toho vycouvejte. Ani nepřemýšlejte, co pána k tomu vedlo, jestli kontaktování bývalé lásky, nebo je to prostě hledání ztraceného mládí, co na tom, obojí je dobré.
Alena Vlčková
15.7.2024 14:05
Hana Štěpánková - Nechte prosím na každém, ať si svůj intimní život řeší sám. A psát takové nesmysly o nějaké trapnosti, nebo napsat "nechte být hru na lásku" no to mi přijde už hodně za hranou. Možná vám právě ta láska v životě hodně chybí...Pěkný den.
Alena Vlčková
15.7.2024 13:50
Milá paní - ano, šlapete si po štěstí! Proč nejste šťastná za to, co vás potkalo? Víte, kolik lidí by si právě toto v pozdějším věku přálo, když zůstali sami? Moc vám asi nerozumím...
V každém případě vám přeji, abyste se spávně rozhodla. Jak to bude - to záleží už jenom na vás. Hodně štěstí vám přeji.
Ludmila Černá
9.7.2024 20:26
Nevím, na co čekáte. Je to jen a jen váš život a jaký si ho uděláte, takový bude. Myslím, že se bojíte sama sebe, bojíte se rozhodnout. Znám dost párů, co spolu začali žít "na stará kolena" a nelitovali. Jo, jsme zvyklé na své partnery, na jejich klady i zápory a neumíme si představit zvykat si na někoho jiného. Ale když to nevyzkoušíte, nepoznáte, zda ano či ne. O svých obavách byste si měla s partnerem promluvit a vše mu vysvětlit. Proč se chováte tak jak se chováte a čeho se bojíte. Držím palce.
Sylva Wiedel
8.7.2024 20:08
Hm, velice "sexy" příspěvek. Opravdu si paní myslí, že jí všichni odsouhlasíme názor, že člověk nemá žít svůj život?
Eva Kopecká
6.7.2024 21:17
Paní lveto, lidé kolem Vás Váš život nežijí. Jim je fuk, že sedíte doma sama a je Vám smutno. Že byste šla do divadla a nemáte s kým. Oni mají. Vaše děti na návštěvy u Vás nevyčlení tolik času, jaký byste uvítala. Mají své životy a svou práci. Neohlížejte se na to, co si budou myslet. To pro Váš život není směrodatné. Dělejte to, co dělat chcete a co Vás těší. Ujišťuji Vás, že lidi Vás stejně pomluví, i kdybyste nad hlavou nosila svatozář. Proto se na ně neohlížejte.
Jindřich Kalous
5.7.2024 16:42
Jitka Caklová 09:31: "...díky sebepoznání mi docházejí věci, které mi v mládí zdaleka nedocházely..." No ano! Tohle je možná to nejdůležitější, co tu v této diskusi zatím padlo. Nad jeskyní, ve které v antických Delfách pracovaly kněžky-věštkyně Pýthie, byl mezi jinými umístěn i nápis: Γνῶθι σεαυτόν, čili gnóthi seautón, poznej sám/sama sebe. V mém případě je to sebepozná(vá)ní celoživotní proces (čemuž se nelze divit, protože člověk se vyvíjí a mění celý život) a ještě i dnes, na prahu sedmdesátky, mě některé výsledky tohoto procesu dokážou docela překvapit. :-D
Jitka Caklová
5.7.2024 09:47
Ono totiž přísloví: "Podle sebe soudím tebe", vůbec není marné. :-) :-)
Načíst starší příspěvky