Dagmar Vargová
14.7.2024 18:44
A dodatečně gratuluji k dokončenému balkónu i k vyřešení patálií s onou "nepřátelskou" rostlinou :-).
Dagmar Vargová
14.7.2024 18:38
Libuško, moc děkujeme s kocourem za Tvých 6* :-). Ano, správně to nazýváš, je to pán domácnosti. Zavedl určité rituály, které dodržujeme. Např. každé ráno po mazlení ještě v posteli si mě kocour vede do koupelny... trpělivě čeká, až skončím ranní hygienu, kápnu si oční kapky apod. A občas si stoupnu si na váhu. No a tento úkon kocour provádí místo mě, aby vše urychlil a dočkal se konečně "kapsičky" v kuchyni. (Samozřejmě má neustále nasypané granulky.) Je to legrační, jak se v koupelně myju a mažu krémem, zatímco kocour důstojně sedí na elektronické váze s výrazem: tak pospěš s tou hygienou, vážit se nemusíš, to jsem už udělal... a hajdy se mnou do kuchyně dát mi tu kapsičku :-). Asi tak s naším kocourkem :-).
Libuše Křapová
14.7.2024 14:41
Marcelo, je to tak. Milované a opečovávané zvířátko lásku člověka vrací stokrát :-)
Libuše Křapová
14.7.2024 14:39
Dášo, kvůli těm svým patáliím jsem kocourka málem přehlédla. Ale on se nedá :-) Je nádherný. Na první pohled důležitý pán domácnosti :-)
Dagmar Vargová
13.7.2024 23:23
Libuško, kocoura dám na FD zítra v neděli jako nesoutěžní fotku. (Dnes už jsem vložila jinou.)
Marcela Pivcová
13.7.2024 21:07
Paní Libuško, všem milovníkům zvířat, kteří přijali ztracené nebo opuštěné zvíře - kočku nebo pejska - přeji, aby jim zvířátko dávalo lásku a připravovalo jim svou přítomností stále krásné chvilky. My jsme se Zuzkou už během několika desítek roků postupně přijaly třikrát opuštěného pejska a několik koček. Ty byly nalezené nebo z útulků. Naši současní chlupáči, Waldemar a Babeta, jsou také z "dočasného" bytového útulku, odkud jsou zvířata nabízena k osvojení.
Libuše Křapová
13.7.2024 12:26
Dášo, určitě bude mít foto hodně hvězdiček :-) Dano, dám sem pak vědět, až bude mít Tuláček své jisté. Věřím, že to nebude trvat dlouho.
Libuše Křapová
13.7.2024 12:23
Pane Svobodo, Tuláček už nikdy nebude tulák. Útulek dává kočičky do adopce jen pokud je zaručena dobrá péče. A pokud něco selže, pokud o adoptovaná zvířata není postaráno dobře, bere si je zpět. Věřím, že vzhledem k Tuláčkově milé povaze na svůj domov nebude čekat dlouho, a že jeho lidi (človíček) se o něj bude starat opravdu dobře :-)
Dana Puchalská
12.7.2024 16:29
Libuš,děkuju za moc hezký článek. I já věřím,že Tuláček najde hodné lidi, kteří se o něj budou dobře starat.
Dagmar Vargová
12.7.2024 12:24
Libuško, ano, to je náš kocour. Fotka je upravená ve stylu "komiks". Někdy ho dám na FD.
Načíst starší příspěvky