Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Elena Valeriánová
26.7.2024 18:49
Chtěla bych být muška zlatá a sedět nepozorovaně na Tvém batohu a cestovat s Tebou po souši i po vodě. Moc pěkný článek a znalosti místopisu jsou přímo obdivuhodné. Fotky jsou prostě krásné.
Jitka Hašková
26.7.2024 16:03
Krásný výlet, bezvadně zdokumentovaný. Bohužel ne pro mne.
Jitka Hašková
26.7.2024 16:03
Krásný výlet, bezvadně zdokumentovaný. Bohužel ne pro mne.
Marie Měchurová
26.7.2024 16:01
Ali, tak tomu se nedá odolat. Příště až se budeme vracet z Děčína, určitě pojedeme část cesty lodí. Fotky nám plavbu hezky přiblížili.
Blanka Lazarová
26.7.2024 15:39
Holky :-) bezva, můžu vám jen závidět. V tomto kraji mám velké rezervy a snad s tím v budoucnu něco udělám. Pěkný článek i fotky, díky. :-)
František Matoušek
26.7.2024 15:30
Hezký článeček. Hlodá ve mě červíček, že bychom s manželkou něco podobného podnikli. Musím však vymyslet jeden technický problém. Absolvování i cesty zpět kvůli autu, nebo zpátky třeba vlakem ?
Vladislava Dejmková
26.7.2024 15:30
Hezká plavba, je to opravdu zážitek. Z Pardubic jezdivala výletní loď s názvem Arnošt z Pardubic, ale už třetí rok je mimo provoz. Kolem však byla samá rovina...
Marie Seitlová
26.7.2024 15:16
Ali, krásně jsi zdokumentovala plavbu, fotky super. Před lety jsem jela z Děčína kousek za hranicí do Německa. Také by se mi líbilo setkání ička tam někde u vás a k tomu plavba.
Alena Velková
26.7.2024 14:01
Moc pěkné. Na tuto stranu jsem po Labi ještě nejela. Jeli jsme z Děčína do Drážďan. Muž nám to před lety koupil k výročí svatby - plavbu s výhledy, s rautem a živou hudbou na palubě. Bohužel v den našeho odjezdu začalo lejt a byla zima. Všichni cestující seděli v zadýchaném a zamlženém podpalubí, výhledy ani živá hudba se nekonaly. Jídlo ale bylo výborné. Venku padaly provazy deště a hladina Labe začala prudce stoupat. Po 2 hodinách procházky po Drážďanech jsme se docela promočení vrátili na naši loď, a ta byla poslední, která na se ten den dostala zpět do Děčína. Ostatní plavby byly na delší dobu zrušeny a ti, co dojeli do Drážďan po nás, museli domů busem. Miluju romantická výročí :-))
Helenka Vambleki
26.7.2024 12:53
Paráda, fotky přímo lákají k výletu, chtěla bych to zažít :-)
Načíst starší příspěvky