Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Vlasta Nykodýmová
1.8.2024 12:44
Neumím chválit, ale početla jsem si. Děkuji...
Marie Měchurová
1.8.2024 11:42
Eleno, zase ta moje nešikovnost - omlouvám se za tři hvězdičky. Tvůj deník jsem si přečetla moc ráda. Prožila jsi hezké chvíle na kouzelných místech. A Tvoje krásné fotografie je zachytily.
Marie Seitlová
1.8.2024 11:13
Eleno, krásné čtení v tvém deníčku. Máš pěkné zážitky z našeho kraje i moc pěkné fotky. Hlučín je pěkné město kousek od nás, škoda, že jsme se nesetkaly.
Jan Zelenka
1.8.2024 10:33
Paní Valeriánová, užijte si co nejvíce pohody. je fajn, že na to máte stále dost sil.
Já si psal v mládí obsáhlé deníky, proto jsem je pak mohl použít jako zdroj informací ve svých vzpomínkových knihách.
Věra Ježková
1.8.2024 10:00
Elenko, moc hezké. :-) Já jsem si psala deníčky v době dospívání, občas v dospělosti – to jsem ale psala jen na papíry. Pokud mám starosti a trápení, potřebuju se z nich vypsat nebo je rozchodit. Deníčky pro radost ne.
Anna Potůčková
1.8.2024 09:17
Eleno tak to máš moc hodnou dceru, když Ti dopřála odpočinek a čas pro sebe a čas pro Tvé koníčky, což je asi hlavně to fotografování. Tak Ti přeji aby jsi si tyto krásné dny s časem pro sebe samu užila co nejlépe a přálo Ti počasí. Díky za hezký článek a hlavně za krásné fotky, který článek doplnují.
Dagmar Vargová
1.8.2024 09:07
Díky za milé počtení a působivé fotografie. Pokud jde o hádanku, taky bych tipovala luxfery.
Jana Šenbergerová
1.8.2024 08:49
Eleno, hezky jsi toho darovaného času využila a nám z něho také kus darovala, a za to ti díky. A pokud jde o hádanku, nabízejí se luxfery, ale tak snadné to asi nebude, že?
Alena Tollarová
1.8.2024 08:27
Milá Eleno. Dostala jsi od Terezky nejkrásnější dar a Terezka s pokojíčkem pro panenku - to nemá chybu! Tento dar si zasloužíš a jak je u Tebe zvykem, nezahálíš a využíváš svůj dar od Boha, totiž dívat se kolem sebe a přinášet lidem radost v podobě textu i krásných fotografií. Těším se na pokračování.
Jana Kollinová
1.8.2024 08:26
Hezky napsané zážitky umocněné zdařilými fotografiemi.
Načíst starší příspěvky