Ilustrační foto: Pixabay
Nudíte se? Pořiďte si zvířátko nebo nějakého obratlovce
21. 8. 2024Nemyslím si, že zrovna vy se nudíte. Ale kdyby náhodou... Zvířata, přesněji to, co jsme si pořídili, a je jedno, zda je to opeřené nebo chlupaté, si nás tak nějak uzpůsobí ke svým potřebám. Neboť pokud vlastníme cokoli živého a máme nějaký cit, není nám osud toho tvorečka lhostejný. A snažíme se, aby byl fit a v pohodě.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
23.8.2024 22:20
Paní Ludmilo, je to tak, jak píšete. Mně ze všech možných druhů domácich i hospodářských zvířat, které prošli mým životem zůstal malý papoušek Kubíček. Ani jeho osud mi není lhostejný starám se o něj jak nejlépe umím. On mi moji péči vrací svojí papouščí přítulností, společným " stolováním", čekáním za zavřenými dveřmi na můj návrat. Ja mám spolu fajn.
Soňa Prachfeldová
22.8.2024 22:32
Paní Ludmilo mně to povídejte. Kromě králíků, morčat, koček, slepic, psů máme 3 indické běžce, tři kačery a ti otravují slepice. A je zábavné, jaké je to kolebavé a sehrané trio. A včely bych též chtěla.
Jan Zelenka
21.8.2024 11:50
Ještě, že jsem toho dnes ušetřen. Ale v Nelahozevsi, ještě, než byl dům upraven na Dvořákův Památník, byla na dvoře fůra zvířat. naše dvě kočky a prase, sousedovy slepice a koza a jeden pes. Užili jsme si jako děti dost. Lído, ale ty to vše perfektně zvládáš. Jsi dobrá!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA