Bezpečné putování nebezpečnou Kolumbií
Všechny fotografie: Poskytnuty z osobního archivu Heleny Přibilové

Bezpečné putování nebezpečnou Kolumbií

30. 9. 2024

Nevím, zda bychom do Kolumbie cestovali bez podpory francouzských přátel, kteří nám poskytli ubytování v jejich bytě v hlavním městě Bogotá a především doporučili spolehlivého řidiče, se kterým jsme objeli velkou část Kolumbie.

Cestopisy Heleny Přibilové cestování
Hodnocení:
(4.7 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Helenko, moc hezké a zajímavé. Jedna paní z mých "žákyň" z němčiny má dceru, která si vzala Kolumbijce. Mají dva kluky a bydlí v Rakousku. Říká, že on i jeho rodiče jsou nesmírně hodní, skromní lidé.
Helena Přibilová
Děkuji za vaše milé komentáře. Jsem ráda, že vás moje vyprávění zaujalo.
Jarmila Komberec Jakubcová
Paní Helenko zajímavé vyprávění a fotky o zemi nám vzdálené mi potěšilo. Vždy píšete o svých cestách velmi poutavě a přibližujete jiný svět. S manželem jsem měla možnost navštívit Jižní Ameriku, ale jen jako turisté s cestovkou. Nejvíce vzpomínám na Fortalezu v Brazilii.
Martina Růžičková
Děkuji za skvělé vylíčení zážitků z další z vašich odvážných cest za poznáním světa. Snad se někdy obyvatelé této země s krásnou přírodou a památkami dočkají života bez nebezpečí-
Alena Tollarová
Paní Helenko, zase jsem si krásně početla. Děkuji za Vaše vyprávění o dalekých zemích :)
Blanka Lazarová
Děkuji za zajímavé čtení, omlouvám se za **. Do takových dálek se dostane málokdo z nás, tak je dobře, že nám to zprostředkujete touto cestou. *****
Věra Lišková
Děkuji za zajímavé čtení.
Marcela Kapounová
Děkuji za přiblížení Kolumbie. Velmi zajímavé čtení.
Sylva Wiedel
Moc hezky popsaná země, kam se as málo z nás podívá.....
Vladislava Dejmková
Opět jsem si ráda přečetla další putování pro mě zcela neznámou zemī.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%