Ilustrační foto: Pixabay
Přízrak v nočních ulicích, aneb přílišná hygiena škodí
1. 10. 2024Tak se mi zase zadařilo. Odpoledne jsem jen tak lehce poklízela, protože vlastně žádný binec nebyl a čerstvě vykoupaná jsem trávila večer zachumlaná v měkoučkém županu v křesle ve společnosti slečny Marplové. Idylka.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Ludmila Černá
15.11.2024 19:22
Pobavila jste mě. Moc hezky jste to popsala. Stalo se mi něco podobného, ale tak před čtyřiceti lety. Dcera přijela z tábora, dala jsem se hned do praní a pak i do vytírání. Měla jsem na sobě jen dost průhledné tílko a spodní kalhotky. Když jsem vytírala před bytem, dcera mi chtěla něco říct a zabouchla dveře bytu. Zachraňovala mě sousedka. Půjčila mi sukni a její manžel mě odvezl za mým manželem pro klíče, mobily tenkrát ještě nebyly. Od té doby mám rezervní klíče u jedné sousedky, druhé u kamarádky a třetí "na dostupném místě". Už se mi to párkrát vyplatilo.
Oldřich Čepelka
5.10.2024 17:09
Já už si raději při odchodu z domu říkám MOBR PEKL OČKA. Abych nezapomněl na něco důležitého, totiž mobil, brýle, peníze, klíče - a co jsou OČKA? Přece očníkapky - mám pořád suché a drhnoucí oči a kdybych je neměl, začnu chodit po hospodách, jako bych potřeboval... si ve skutečnosti jen promýt oči.
Naděžda Špásová
3.10.2024 18:44
Dobře napsané, jo klíče, to je historie sama pro sebe. Hlavně, že jste měla komu zavolat a pak že mobil není důležitý. Je a chvála tomu, kdo ho vymyslel. Tak držím palce, aby se vám to už neopakovalo. Jo a moc hezky napsané. :-)
Marie Faldynová
2.10.2024 22:26
S klíči je legrace, také se mi povedlo vyrazit z bytu s klíči "služebními" místo těch od bytu. Při mé roztržitosti bych o klíčích mohla psát obden :-)
Zuzana Pivcová
1.10.2024 20:04
Vážím si lidí, kteří sami sebe narozdíl od řady jiných dokážou tak trochu shodit. To je umění, které někdo nezvládne. Moc pěkné.
Iveta Markusová
1.10.2024 17:37
Paní Dagmar, děkuji za pochvalu. Píšu si, abych si zachovala duševní rovnováhu, v práci musí hlava šrotovat, tak jako kompenzaci pouštím mozek na špacír...
Dagmar Vargová
1.10.2024 16:13
Paní Iveto, aspirujete na "novou spisovatelku" íčka. Četla jsem i Vaše schválené, dosud nezveřejněné články... i o té zubní ordinaci. Píšete skvěle a už se těším na Vaše další články :-).
Iveta Markusová
1.10.2024 15:43
Dobrý den všem! Jsem velmi ráda, že jsem Vás potěšila a vážím si vašeho hodnocení.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA