Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Libuše Heulerová
5.10.2024 14:43
Vlaďko, díky za zajímavou reportáž i pěkně zdokumentovanou. Taky jsem tam nikdy nebyla. Třeba se tam někdy podívám.
Anna Potůčková
5.10.2024 12:26
Moc hezký a zajímavý článek obohacený nádhernými fotkami. Na Rhodosu jsem nebyla a nikdy ani nebudu.
Jarmila Komberec Jakubcová
5.10.2024 12:19
Krásné fotky a článek. Znovu mi to připomnělo první návštěvu ostrova přes skoro 16 léty, kdy se tam oženil můj syn. Svatba byla na břehu moře a byla to taková romantika.Později jsem ostrov ještě několikrát navštívila buď sama nebo s manželem. Vedle Kréty ho považuji za jeden z nejkrásnějších ostrovů Řecka.
Marie Měchurová
5.10.2024 11:27
Vlaďka, tak to byla krásná dovolená na krásném ostrově. Za dlouhých zimních večerů jistě budete prohlížet fotografie, a vzpomínat na hezké chvíle, které jste tam prožili...
Daniela Řeřichová
5.10.2024 11:17
Vlaďko, krásná fotoreportáž se spoustou zajímavých informací. Na Řecko nedám nedopustit, baví mě ta barevnost, noční život, nádherná příroda, památky a moře... ach jo...:-)
Eliška Murasová
5.10.2024 11:01
Vlaďko, krásně jsi vše nafotila i popsala. Děkuji za přiblížení pro mě neznámých míst.
Vladislava Dejmková
5.10.2024 10:27
Aleno, my jsme za dvě lehátka a slunečník platili 15 eur na Černé perle a jednou 20 Eur na té druhé pláži. Ale v sezoně to bylo asi víc.
Marie Seitlová
5.10.2024 10:21
Vlaďko, díky za článek a nádherné fotky. Na Rhodosu jsem nebyla, ale je lákavý.
Alena Tollarová
5.10.2024 09:59
Vlaďko, už když jsi dávala fotky na foto dne, těšila jsem se na článek. Měli jste krásnou dovolenou. Na Rhodosu jsem nebyla a vidím, že je tam moc hezky. Zajímalo by mě, kolik se teď platí na pláži za lehátka?
Jan Zelenka
5.10.2024 09:43
Paní Dejmková, když vidím krásné fotky, místa, kde jsme se ženou před lety také chodili, jímá mne až bledá závist. Rhodos je krásný ostrov a krásné i město s památkami a obrovským súkem. Půjčili jsme si auto a sjezdili celý ostrov. Máte na co vzpomínat. Díky za krásné představení!
Načíst starší příspěvky