Lenka Kočandrlová
10.12.2024 16:50
Tak já mám vlasy až pod lopatky,ale už mě to naštvalo - nebaví mě to česat, většinou copy,aby nepřekážely,v posteli si to člověk různě omotá až to škrtí a vlasy jsou všude.Jdu se nechat ostříhat,ne na krátko,ale hodně zkrátit. Aby byla změna, když tak ony do léta zase dorostou.
Olga Škopánová
10.12.2024 09:40
Paní Bruncková chtěla bych se zeptat nejste ze Slovenska a nestudovala jste VŠCHT?
Olga Bruncková
10.12.2024 09:05
Je mi 67. A od kovidu jsem se nestříhala. Vždy jsem měla kvalitní, spíše tvrdší kudrnaté vlasy. Když jsem měla vlasy krátké, rychle mi rostli a s účesem jsem byla spokojená tak měsíc. Ve frontě na pokladnu jsem sledovala krátkovlasé dámy a sledovala, která má nahoře na hlavě takové to vyležené kolečko, která má nepřirozeně obarvené vlasy k obličeji poničenému stářím. Ať si každý nosí co je mu libo, já dlouhé šedivé vlasy do drdolu, někdy s šátkem a s prameny kolem obličeje.
Radmila Coufalová
10.12.2024 08:19
Paní Škopánová, vzala jste mi to z úst (nebo z pera), ty ženy na fotkách jsou vyjímečné, žádnou takovou ze svého okolí neznám. A není to jen o délce, i šedivé vlasy sluší jen někomu, záleží na odstínu. Já se budu barvit dokud se dokážu "dohrabat" ke kadeřnici...
Olga Škopánová
10.12.2024 07:04
Ty ženy na obrázcích jsou krásné, ale myslím, že jsou pouze vzácná výjimka. Dlouhé šedivé vlasy sluší jen málokomu.
Hana Řezáčová
9.12.2024 19:42
Není to o věku, ale o typu ženy - komu sluší dlouhé vlasy za mlada a má je kvalitní, tak není třeba se jich ve vyšším věku vzdávat - viz. např. Saskia Burešová ... A naopak - některým ženám sluší vlasy krátké už v mládí ( tím pádem pak určitě i ve věku zralém ) - např. Markéta Pekarová Adamová ( mladá holka :-) ) měla s krátkými vlasy šmrnc, v dlouhých se mi moc nelíbí, prodlužují jí obličej a je v nich taková obyčejná. No, tak to vidím já ... Další můj názor je - když ve vyšším věku má žena vlasy dlouhé, tak šedivé rozhodně nee - je té šedivosti pak nějak moc ...
Daniela Řeřichová
9.12.2024 18:59
Každému sluší něco jiného a nejlépe to ví on sám, co k němu patří. Dlouhé husté šedivé vlasy se mi líbily jen na herečce Táně Fischerové.
Dagmar Vargová
9.12.2024 17:00
Dlouhé vlasy až "po zadek" jsem měla do 8. tř. ZŠ. Holt rodiče si přáli princeznu. Takže copy, mašle, ohony apod. Trpěla jsem při mytí vlasů a rozčesávání :-(. A pak, jako správná puberťačka, jsem se vzbouřila a nechala se ostříhat. Ta úleva!!! Od té doby nedám dopustit na účesy z krátkých či polodlouhých vlasů. Mám výhodu, že se mně vlasy přirozeně vlní. Tzn. jak se říká "umyju a jdu" (žádné fénování, foukání, natáčky,...). Se svými vlasy jsem spokojená.
Eva Mužíková
9.12.2024 14:02
Co já bych za to dala, mít delší a hlavně husté vlasy. Klidně bych si z nich vytvářela třeba i ten drdol, ale takový ten zavinutý do strany.
Alena Velková
9.12.2024 10:45
Delší vlasy ano, ale drdůlek na hlavě si neumím představit...to bych byla jak babička Boženy Němcové :-)
Načíst starší příspěvky