Ilustrační foto: Ingimage
Pro některé seniory je dnešní svět složitý
28. 11. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
29.11.2024 22:28
Co bude platné školeni tomu, kdo si nemůže PC, nebo chytrý mobil koupit...
Jindřich Berka
28.11.2024 22:43
Školení je jen pro ty, co se chtějí učit a jsou zdraví. Školit se není povinnost, ale dostat to, na co má občan právo musí to někdo zabezpečit. Stát, instituce a firmy je nemohou tímto způsobem staré lidi diskriminovat. Své nároky musí plnit. Holt se musí počkat až vymřeme.
Eva Mužíková
28.11.2024 16:40
Taky se mi to nelíbí. Dříve jsem přímo v pojišťovně vyplnila žádost, přiložila doklad a penize přišly na účet. Taky mi to chvilku trvalo, než jsem postup zvládla a to si říkám, že práce na počitači zvládám.
Jana Jurečková
28.11.2024 06:24
Nejhorší to mají osamělí senioři, kteří neumí pracovat s internetem nebo ho nemají. Mohou využít pečovatelskou službu, ale ne každý na ni má....
Zdenka Jírová
28.11.2024 00:23
Máteš pravdu, mně je 80 let a a někdy sice s dopomocí, ale běžné věci zvládnu na mobilu i na PC. Mám ale v okolí své vrstevnice i muže, kteří to neumějí ani s mobilem a o počítači ani omylem. Moje přítelkyně se nenaučila ni vyzvednout si důchod z bankomatu, chodí na poštu. Také inkaso platí složenkami.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci