Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Miloslava Richterová
2.1.2025 20:55
Pane Raško, úžasné fotografie ! Oblíbená místa má asi každý a tak i já, což mne vedlo k založení blogu Babí léto a za tuto možnost děkuji :-)
Soňa Prachfeldová
2.1.2025 08:03
Mám také svá oblíbená místa, trasy, myslím, že i moje psí holky by trefily samy domů. :-) A moc dobře si na těchto cestách pročistuji hlavu.
Helena Přibilová
1.1.2025 20:31
Pane Raško, děkuji za krásnou fotoreportáž ze Slavičího údolí. Už Váš předchozí článek mě inspiroval k návštěvě této pozoruhodné přírodní lokality. My jsme se tam s manželem vypravili na jaře, ale jak je vidět, i v mrazivých dnech tam lze co obdivovat.
Hana Polednová
1.1.2025 20:20
Honzo, bydlíte na krásném místě v Praze a taková oblíbená místa v přírodě každému přeji. Ten pocit znám, mám je také na chalupě, ale kupodivu i tady u nás v blízkosti našeho sídliště. Nechodím s pejskem, ale mým doprovodem jsou hůlky, bez kterých už nevyrážím do přírody.
Lenka Kočandrlová
1.1.2025 14:26
Je to krásné,mít kam chodit,kde to není ještě zničené a kam se moc lidí nezatoulá. Já osobně nerada chodím tam,kde bych vůbec mohla někoho potkat,chci být v lesním chrámu sama. Mám lesy hned poblíž,tak si tam obcházím oblíbená místečka ,poslouchám ticho a registruji drobné změny v průběhu roku. No a občas se leknu srnky,co náhle odněkud vyskočí a říkám si : proč nezůstala ležet,vždyť jsem o ní ani nevěděla a takhle se sama prozradí....
Jiří Dostal
1.1.2025 07:41
:-) Pěkné, co místo, to příběh, ... taky to tak mám :-)
Zuzana Pivcová
31.12.2024 13:54
To je primové, mě tu nikdy neomrzí pohled na Vltavu s kostelem a červenými střechami v centru městečka.
Alena Velková
31.12.2024 09:51
Pro mně je takovým místem Obora Hvězda. Někdy mám pocit, že tam jsem víc, než doma :-)
Zdenka Jírová
31.12.2024 01:28
Krásné fotografie. Mám taková místa, kam chodím nejčastěji, je krásná naše Zámecká zahrada.
Jaroslava Handlová
31.12.2024 00:10
Honzo, Tvoje krásné fotky zdařile dokumentují oblíbená místa. Mám více podobných zamilovaných koutů, kam chodím opakovaně obdivovat zázraky přírody a její proměny během celého roku.
Načíst starší příspěvky