Jaké výhody nabízí seniorům
golfové rezorty? (Anketa)

Jaké výhody nabízí seniorům
golfové rezorty? (Anketa)

25. 2. 2012

Hrajete golf? Zajímá Vás, jaké výhody a slevy můžete získat na jednotlivých hřištích? Oslovili jsme vybrané golfové rezorty a položili jim otázku, zda jsou pro ně senioři zajímavou klientelou a jaké konkrétní výhody mohou získat. Níže si můžete přečíst odpovědi.

Ing. Věra Šímová, Astoria Golf Resort, Bečov nad Teplou:
Senioři jsou pro náš klub zajímavou klientelou - promítá se to ve zvýhodněných vstupních a ročních poplatcích v Astoria Golf Club Cihelny. Roční členství pro seniory stojí 8.800 Kč, členství přináší členům možnost hrát neomezeně na hřišti Astoria Golf Resort 18 a 9 jamek, využívat zdarma trolley, zvýhodněných cen míčů na driving, slevy na buggy, v PRO shopu, v klubové restauraci Golfissimo, dále čerpat slevy na partnerských hřištích (20%-30% na českých i zahraničních hřištích), možnost zakoupit výhodně zboží s logem AGCCI a jiné výhody. Speciální slevy na green fee pro seniory neposkytujeme - běžná cena green činí 1.590 Kč Ne-Čt, 1.850 Kč Pá, So, svátek.

Ing. Vanda Koukolová, Golf Beřovice:
Senioři jsou v posledních letech nemalou částí klientely našeho rezortu, ať už jde o aktivní zkušené i méně zkušené golfisty, tak i jako doprovod svých vnoučat při turnajích nebo trénincích. Co se týče aktivních hráčů, pořádáme pro ně během celého roku nejrůznější turnaje (včetně zimní túry na
simulátorech) nebo oblíbené odpolední skupinové tréninky pro zkušené i začínající golfisty. 

Cena green fee po celý týden je pro seniory snížena o 25%. Výhodné jsou i ceny skupinových kurzů pro seniory, které probíhají v zimě na simulátorech a v sezóně na rozsáhlých cvičných plochách golfového areálu v Beřovicích (2.800Kč za 11 hodinových lekcí).

 

Jiřina Sinkulová, Resort Darovanský dvůr:

Resort Darovanský dvůr nabízí zvýhodněnou cenu greenfee ve všední dny od 8:00 do 10:50 ( Happy Hours ), a to 750 Kč/18 jamek, zvýhodněnou cenu za osobní členství v Golf klubu Darovanský dvůr (od 60 let ) 25 000 Kč, roční hrací poplatek 7 500 Kč + navíc možnost využít bezplatně služby resortu v celkové výši 5 000 Kč.

 

Pavel Krejčík, Golf Resort Kunětická hora:

Určitě zajímavou, protože mají nejvíce času a tvoří slušnou část registrovaných golfistů v Čechách. Cenu členství ani roční fee májí senioři stejnou jako ostatní. Hrací fee je všem hráčům nad 60 let zvýhodněno slevou 50 % z pultových cen. 

 

Tomáš Pikna, Golfresort Monachus: 

Pro všechny naše členy připravujeme mnoho zajímavých akcí. Již podruhé se mužstvo seniorů z GC Mnich umístilo na prvním místě Mistrovství jihočeského kraje a družstvo seniorů v roce 2012 posilujeme o B tým. Na obou našich hřištích pořádáme seniorské turnaje za příznivé ceny.
Cena členství - Resort členství (Neomezená hra na hřišti Mnich a Nová Bystřice pro nové členy), roční poplatek 8.900 Kč, vstupní poplatek 10.000 Kč, lze jej rozdělit až do 4 splátek.
Start členství - Neomezená hra na hřišti Nová Bystřice pro nové členy, roční poplatek: 8.000 Kč, vstupní poplatek zdarma.
Dle informací však mohu prozradit, že součástí návrhu nového ceníku je také sleva pro seniory
ve výši 25% na green fee na 18 jamek.

Ing. Stanislav Lisner, Ypsilon Golf Liberec:

Na golfovém hřišti Ypsilon Golf Liberec mají senioři slevy na fee 30 %, možnost zapůjčení golfového vozítka (při věku nad 55 let nebo zdravotních problémech). Jinak máme slevy na roční fee - speciální akce pro kluby v libereckém kraji, a to opět ve výši 30 %.

Daniel Kollár, Golf Ostravice:

Pro seniorské hráče v letošním  roce připravujeme několik akcí: Středeční Senior den =  sleva na fee 30% + golfový vozík ZDARMA pro muže nad 60 let a ženy nad 55 let + pronájem elektrického vozíku (eCart) ZDARMA. Rovněž pořádáme Region Senior Tour, neboli jeden z turnajů pořádaných v regionu pro seniory.

Slávek Dufek, Event Manager, Prosper Golf Resort Čeladná:

Senioři jsou pro nás vždy zajímavou klientelou. Cena ročního členství pro seniory činí 4 900 Kč, výhodou je 30 % sleva na jejich domovském hřišti The New Course, 10x žeton na Driving Range, 1x zapůjčení bugy, neomezené využití cvičných ploch, šatna, sleva na Grenn Fee na více jak 40 hřištích v ČR  a na Slovensku. Cena Fee pro nečleny  clubu je za standartní pultové ceny, je možno využít jiných slev – např. 4 hráči za cenu 3 apod.

 

Dr. Jan Šafář, Golf Club Poděbrady:

V našem GC Poděbrady jsou senioři zvýhodněni sníženou sazbou ročního členského poplatku. Jiná zvýhodnění neexistují.

Jiří Palát, Golf Konopiště:
Senioři (nad 60 let) mají v prostorách golfového resortu následující výhody - nižší vstupní poplatek, nižší roční fee, každý čtvrtek od 12.00 Senior Day - akční cena fee za celý flight (4 osoby) 4.000 Kč (běžná cena 6.800 Kč), cena včetně 2 elektrických buggy EZGO vybavených systémem GPS - 5.000 Kč (Běžná cena 9.100 Kč).
Roční členství není pro seniory zohledněno, senioři mají výraznou slevu u řádného členství - vstupní poplatek 80.000 (řádný 200.000), roční hrací fee 16.000 K (řádné 28.000 Kč).

Cena fee pro seniory je stejná tedy Po,Út do 12.00 happy hours 1.200 Kč, St-1.700 Kč, Čt - Senior day od 12.00 , Pá-Ne 2.000/osobu.

Kateřina Hájková, Golf Resort Karlštejn: 
U nás na hřišti mají senioři jen jedinou výhodu a to členi na 62let, mají zvýhodněné roční poplatky místo 27 000 Kč platí 19 000 Kč. Jiné výhody nenabízíme.

 

golf
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.