Všechny fotografie: Naděžda Špásová
I takový je únor
4. 2. 2025
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
5.2.2025 08:15
Hezké fotky. Když mi odešel parták kocourek, tak jsem si pořídila novou kočičku a starost o ní mi nakonec dala trochu zapomenout. I když na kocoura Piškota se zapomenout nedá.Tak tě chápu a vím co je to mít zvířecího kamaráda.
Naděžda Špásová
4.2.2025 23:52
Moc děkuji za vaše příspěvky, vždycky mě to povzbudí abych to nevzdala. Pejska plánuji hledat po Velikonocích.
Marie Novotná
4.2.2025 23:42
Tady přidávám***** * ,které mi někam utekly. Nebe modré jako šmolka,paráda.
Zuzana Pivcová
4.2.2025 19:37
Tvé fotky vypadají už docela jarně. Už přijde brzy jaro. A Tobě bude také lépe.
Soňa Prachfeldová
4.2.2025 17:25
Fotky jsou moc hezké. Znám velký smutek po mých psích kamarádech. Nemohla bych bez pejska být. Únor se nám zase rychle odvíjí. Letí to.
Anna Potůčková
4.2.2025 17:10
Sama moc dobře vím, jaké to je, když odejde pejsek jež se stal součástí rodin. My nemáme Marilyn od září a není večera, kdy si na ni vzpomenu. Nemá mě kdo zahřívat v nohách, kde ona tak moc ráda spávala. Jistě už se těšíte na jarní práce na své zahradě. To přijdete na jiné myšlenky. Letos bude zima delší, vloni už bylo v tuto dobu téměř jaro.
Věra Ježková
4.2.2025 16:45
Naďo, moc pěkné fotky. Tvé stýskání po pejskovi je přirozené a bude ještě nějakou dobu trvat. Přeji ti hodně hezkých chvil. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci