Když se stáří vydaří
Ilustrační foto: Freepik

Když se stáří vydaří

12. 2. 2025
Moje poezie
Autor: Iva Bendová
Hodnocení:
(5.1 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Iva Bendová
Děkuji za hořko-sladkou reakci, Jani, stiskám na dálku.
Jana Šenbergerová
Jak mi to mohlo tak hezké čtení uniknout? Možná proto, abych mohla napsat, že i optimista může být s optimizmem v koncích, když začne zažívat, co si ještě nedávno nedokázal ani představit. Naštěstí mám pořád v záloze přesvědčení, že i všechno zlé může být k něčemu dobré. Přestože se stáří nemusí vždy vydařit, je hezké si to aspoň představit. Díky!
Iva Bendová
Děkuji za milou reakci, paní Marie, i ostatním, to potěší :-)
Marie Ženatová
Díky za nádherný popis optimistického stáří ♥
Blanka Lazarová
Pěkné,..... a díky za vaše sdílení.
Irena Mertová
Ano, tak by to mělo být...
Anna Potůčková
Celé stáří v pár řádcích. Nápaditý popis a i ve stáří lze žít v optimismu a radovat se i z maličkostí a samozřejmostí jako je třeba ranní probouzení do nového dne.
Michaela Přibová
Dodatečně se připojuji k těm, kterým se poezie líbila. Moc hezké. Děkuji.
Iva Bendová
Děkuji všem za milé hodnocení. Přiznám se, že text "Když se stáří vydaří" mi vznikl v r. 2015 a kromě uvedení na kulturní akci pro seniory byl tehdy otištěn v časopise Luna ve stejnojmenném Domově, kde i při důchodu stále občas sloužím. Když jsem nedávno objevila přes zajímavý článek tento portál, napadlo mě se o něho znovu podělit.
Iva Bendová
Shoda jmen nebo chyba v Matrixu? Sama sebe jsem nehodnotila :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.