Dárky moderních prarodičů

Dárky moderních prarodičů

4. 3. 2013

Jsem babičkou šesti vnoučat a při každé rodinné oslavě vyřešíme s manželem dárky formou nadité obálky s příslušným finančním obnosem. Do loňského roku byla v podstatě obálka takovou rodinnou tradicí.

Když jsme s mou stejně starou přítelkyní řešily, co komu koupíme k Vánocům, já měla jasno, ona však chce být vždy originální babičkou a pokaždé přijde s novým nápadem. Objevila zážitkovou agenturu ESENNCE.CZ, kde pořídila dárky téměř pro celou rodinu. Mě zážitek přišel jako skvělý nápad také, takže místo nudných obálek jsme vnoučatům nakoupili zážitkové certifikáty zabalené do červených krabiček.

PŘEKVAPENÍ V KRABIČCE

Velice mě zaujalo právě i dárkové balení, ve kterém obdarovaný nalezne průvodní dopis. Tento dopis je natištěn na ozdobném papíře, zde jsou veškeré potřebné informace vztahující se k samotnému zážitku. Krabička dále obsahuje zážitkový certifikát, který slouží jako vstupenka na konkrétní zážitek.

JSME MODERNÍ PRARODIČE

Když vnoučata dárky rozbalila, byli jsme zahrnuti chválou ze všech stran. Našim dětem se líbilo, že jsme přišli s novým originálním dárkem a vnoučata obdivovaly, jak dokážeme být v našem věku moderní a o to také jde, musíme jít s dobou.

ČÍM POTĚŠÍTE…

Nabídka zážitků je velmi široká, ale spíše jsme si nechali poradit přímo slečnou z této agentury, která nám pomohla i s vytvořením objednávky. Té nejstarší vnučce jsme věnovali rožnovské pivní lázně s ubytováním. A zbylým vnoučatům jsme vybrali zážitky odpovídající jejich věku. Největší radost však měli ti naši nejmenší broučkové, kteří dostali od Ježíška Rodinný víkend v aquaparku Praha se vstupem do ZOO.

Loňské Vánoce jsme byli opravdu originální, a už víme, co darujeme našemu kamarádovi k životnímu jubileu, překvapíme ho zážitkovým certifikátem na let balónem!

dárek zábava
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.