Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Lenka Kočandrlová
24.2.2025 17:32
Určitě jste někdy viděli v TV pořad Máte doma uklizeno? Já se na to dívala už asi před 15 lety.K nějakým bordelářům přišly dvě ženy,profesionální uklizečky, prošly ten dům, ukázaly ty nejhnusnější špíny,pak se přivezl kontejner a četa makáčů začala vynášet bordel.Nakonec vycídili za spolupráce obyvatelů bytu kdeco a pak ukázali výsledek,jak to prokouklo. Konečně si mohla paní přivést kamarádku domů třebas po 10 letech. Možná by něco podobného mohli rozjet u nás,ovšem majitel nepořádku by s tím musel nějak souhlasit.
Martina Růžičková
23.2.2025 19:56
Bezvadně napsáno. Bohužel touto úchylkou někteří lidé trpí a často ztrpčují život i svým sousedům.
Zuzana Zajícová
23.2.2025 19:31
Dobře napsané. Bohužel i já znám takového člověka... udivuje mě, že paní Caklová má potřebu vyjadřovat se k článku, který ani nečetla.
Věra Ježková
23.2.2025 17:07
Po ukončení fakulty jsem se stěhovala do bytu po staré paní, která odešla do domova důchodců. Byla to dáma, učitelka. Ráda vyprávěla, jak jí „Honza Masaryk říkal Ruku líbám, milostivá paní“. V bytě měla neskutečné množství krabic.
Jana Kollinová
23.2.2025 12:00
Velice čtivě zpracované téma. Obdobně zaujalo i mě a vlastní zkušenost jsem zveřejnila na i60 v roce 2018 pod názvem "Diogénův syndrom mi nehrozí." Jak je vidět, problém "křečkování" nepotřebných věcí je stále aktuální.
Jan Zelenka
23.2.2025 09:36
Nikdy jsem se s podobným člověkem nesetkal. Ale napsáno je to hezky.
Jitka Caklová
23.2.2025 09:31
Ani jsem nečetla, bohatě stačil titulek s obrázkem. Čím víc negativních záležitostí šířím, o to víc je nejen můj život, ale celý svět smutnější. Úplně stačí si občas uvědomit, jakým bordelem je zatížená celá planeta Země.
Jana Jurečková
23.2.2025 08:54
Já měla takovou tetu. V kuchyni si nebylo, kde sednou. Všude věci....
Eva Mužíková
23.2.2025 08:21
To bych ani vidět nechtěla. Stačilo mi přečist.
Jiří Dostal
23.2.2025 02:41
:-) Shánčlivý bordel jako oduševněle nemanická invence? :-)
Načíst starší příspěvky