Danka Rotyková
25.3.2025 18:12
Paní Danielo, jste velmi dobrá, mne jste také pobavila. Ten pán byl/je Moula, který opravdu neví co chce. Volných mužů s nadhledem , kteří mají rádi kamarádky, rádi si s ními popovídají při dobré kávě, těch je jako šafránu.
Danka Rotyková
25.3.2025 18:12
Paní Danielo, jste velmi dobrá, mne jste také pobavila. Ten pán byl/je Moula, který opravdu neví co chce. Volných mužů s nadhledem , kteří mají rádi kamarádky, rádi si s ními popovídají při dobré kávě, těch je jako šafránu.
Dagmar Vargová
25.3.2025 17:02
Paní Ivo B., ano, trvalo 2 roky dopisování, než jsem našla toho pravého. Jako středoškolská češtinářka jsem okamžitě eliminovala pány s hrubkami... kupodivu "můj" je ing. elektro, ale pravopis ovládá. Holt stará škola :-).
Irena Mertová
25.3.2025 15:30
No, zasmála jsem se, i když moc veselé to vlastně není. :-)
Iva Bendová
25.3.2025 15:05
Ráda čtu i Vaši zkušenost, paní Vargová :- To potěší i mě, když je někdo spokojený :-) Vděk je úžasný pomocník.
Daniela Lender Chaloupková
25.3.2025 14:43
Vážení a milí, děkuji redakci za otištění (a skvělou ilustrační fotografii), všem diskutujícím za jejich skvělé a vtipné komentáře (moc mne to potěšilo), hodnocení a vykouzlení úsměvu na jejich tvářích, neb "ztracený je den, kdy jsme se nezasmáli". Díky vašim komentářům jsem se výborně pobavila i já. Pouze malé upřesnění, neboť někteří nepochopili .. V tuto chvíli bych skutečně chtěla potkat "jen" kamaráda, zda by se z toho rozvinulo něco dalšího, to opravdu neřeším. Tím pádem nemohu být ze seznamování zklamaná (Šárko, děkuji ;-) ) a nepotřebuji ani žádného "Kecala" na dohazování .... (ale třeba to pan B. myslel dobře ... :-)) ).
Dagmar Vargová
25.3.2025 14:36
Tak OK, ještě připisuji... přátelství mezi mužem a ženou (bez sexuálního podtextu) existuje. Mám takového kámoše, seděli jsme vedle sebe v 1. lavici (oba poloslepí) na gymplu 4 roky. Máme se moc rádi, ale nikdy jsme se vzájemně nedotkli. A dokonce jsme si vykali!!! Byla to recese, jakože vyjádření vzájemné úcty :-). No a stran mého manželství... oba s mužem už máme jedno manželství za sebou. A seznámili jsme se na Seznamce. Proč ne? Oba v práci celé dny a "co je v domě, není pro mě". Klaplo nám to na první setkání. A dle zkušeností mého muže: ženy, s nimiž se setkal, byly prý buď suverénní podnikatelky, které chtěly zahnat nudu, nebo zkrachovalé podnikatelky, které hledaly sponzora, taky zadlužené paní v exekuci,... apod. A když jsem se ho ptala, čím jsem ho zaujala, řekl: bylas úplně přirozená a na nic sis nehrála. A jsme spolu letos 17. rok :-).
Iva Bendová
25.3.2025 13:48
Podle toho, jak paní Daniela působí sympaticky -jak písemným projevem, tak vzhledem, řekla bych, že pán si pohojil jinou dámou pocuchané ego. Pokud muž není gay, tak jak to tak pozoruji, přátelství mezi mužem a ženou v té nejčistší formě asi dost možné není, i když to tak nějakou dobu může vypadat, že to možné je. Osobní zkušenost moje i dalších žen. Jste formát, paní Danielo, takovou pán ke svému plánu potřeboval, ale zhrzená nejste, takže v podstatě s pomstou ostrouhal ;-)
Zdenka Soukupová
25.3.2025 12:55
Danielo, tak to je síla. Ale zvládla jste to s grácií. Ráda bych si přečetla něco dalšího v podobném duchu. ☼
Šárka Bayerová
25.3.2025 12:52
Pane Berko, nechtěně (doufám) jste se připojil k exotům, o kterých se píše v článku. Jen to dohazování tam chybělo...
A čtěte pozorně. Nejen článek paní Lender, ale i diskuzi.
Načíst starší příspěvky