Fotografie a print screeny: Vladislava Dejmková a Freepik
Co dělat, když přijdete o svůj mobilní telefon?Jak zabránit jeho zneužití?
2. 4. 2025Ztratit či někde zapomenout svůj mobilní telefon, to se prostě občas stává. Bohužel, mobily se i kradou. A vždycky je to v tom nejnevhodnějším okamžiku! Co dělat, když se toto stane právě vám? Hlavně nepanikařit! Je třeba se co nejrychleji pokusit mobil najít. Nebo alespoň zabránit jeho zneužití.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
3.4.2025 12:25
O mobil jsem přišla dvakrát, jednou při přepadení a podruhé jsem ho ztratila někde v restauraci, pátrání bylo marné.
Libuše Heulerová
3.4.2025 11:24
Vlaďko, díky za poučný článek, některé věci jsem ani nevěděla, že jsou.
Martina Růžičková
2.4.2025 19:01
Vlaďko, super článek. Některá opatření mi ještě v mobilu chybí, takže to podle tvých rad hned napravím. Díky :-)
Anna Potůčková
2.4.2025 13:53
Skvělý a velmi přínosný článek, za který děkuji. Jen doufám, že jej nebudu muset někdy vyhledat kvůli ztracenému nebo zcizenému mobilu.
Michaela Přibová
2.4.2025 13:52
Vlaďko, děkují za užitečné rady. Jednou na svých cestách domů mi na pravidelné lince vypadl z kabelky při výstupu mobil. Zjistila jsem to hned na zastávce, ale autobus už byl v dálce. Mladík v busu ho zvedl a odevzdal řidiči. Já hned volala na dopravní agenturu a zablokovala na O2 mobil. To mně ovšem zkomplikovalo na mobil volat. Druhý den ráno jsem čekala na autobus. Řidič přijel a ve dveřích mi odevzdal mobil. To jsem totiž domluvila s dopravcem. Byly to nervy ale dopadlo to dobře. O2 mobil odblokoval a já byla přešťastná.
Dagmar Vargová
2.4.2025 12:55
Díky za super užitečný článek. Nikdy jsem nic důležitého neztratila (doklady apod.), ale může se stát... na mobilu jsem závislá, nejen pokud jde o kontakty na rodinu, přátele, služby, lékaře,... jejich čísla mám samozřejmě pečlivě zapsaná v notýsku. Fotky si průběžně ukládám na externí disk. Nyní máme s manželem oba nové mobily Samsung (jako vždy). Zatím se bráním tomu nový mobil "oživit"... ale budu muset. Ještě jednou díky za užitečné informace :-).
Alena Tollarová
2.4.2025 12:50
Vlaďko, Ty jsi prostě skvělá! Svůj první mobil jsem před léty ztratila a přestože jsem to zjistila po krátké chvíli, už jsem ho nenašla. A vzpomněla jsem si, jak jsme s kamarádkou lezly po prudké a zarostlé Bílé stráni u Litoměřic a hledaly telefon, který tam někde vytrousila. Našly jsme ho díky usilovnému prozvánění, ale byla to fuška :)
Helena Štěpánková
2.4.2025 12:27
Děkuji za užitečný článek. Už jednou jsem mobil ztratila, ale starý, tlačítkový. Teď používám chytrý mobil a v něm mám i nahranou kartu, takže mě článek velmi zaujal.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA