Ilustrační foto: Pixabay
Jarní přepadení za plotem
16. 4. 2025
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
17.4.2025 10:58
Z vašich příspěvků mám radost, protože jsem přesvědčená, že jsou opravdu upřímné. Tak to má být, dělat si radost navzájem. Děkuji vám za ně. Děkuji i vám, kteří jste poslali " jen " pět hvězdiček, i toto svědčí o tom, že vás moje rýmovačky baví.
Elena Valeriánová
17.4.2025 09:20
Děkuji za vtipnou a veselou říkanku. I škarohlídovi spraví náladu.
Martina Růžičková
16.4.2025 21:34
Po tak veselém čtení před spaním se mi bude určitě hezky usínat. Díky ! :-))))
Marcela Pivcová
16.4.2025 21:19
Evo - Bertice, dnes jsem se při čtení Vaší super-humorné básničky doslova hlasitě rozesmála. Ani jsem netušila, co se může ze zadaných slovíček vytvořit! Škoda, že se nedá při hodnocení použít více hvězdiček - ode mne by vám jich muselo přiletět mnohokrát více než těch 5.
Jana Kollinová
16.4.2025 13:10
Veršování inspirované zadáním a přitom osobité. Evo, přeju hodně krásných chvil při toulkách přírodou s chlupatým doprovodem.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci