Moje jarní inspirace
Všechny fotografie: Marie Měchurová

Moje jarní inspirace

28. 5. 2025

Je nás určitě víc, pro které je jaro tím nejkrásnějším ročním odobím. Byly doby, kdy jsem měla ráda i zimu. Tehdy jsem ještě sjížděla na sjezdovkách svahy našich hor, a na běžkách jsem se proháněla po moravských kopcích.

fotografování Jarní soutěž 2025 květiny příroda
Hodnocení:
(5.1 b. / 32 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Potůčková
To je krásných květinek.... Nejsi žádná troškařka. Právě nyní postrádám manžela, tak jsem ho šla hledat. A kde myslíš že jsem ho našla? Před barákem rozšiřuje kvůli květinám záhonky. Je to jeho koníček, stejně jako Tvůj. Přiznám se že mě zahrádka moc nebaví a raději budu schovávat dřevo :-). Však se jej dočkám, v pátek nám dovezou další fůru s 10 kubíky tvrdého sypaného dřeva
Libuše Heulerová
Maruško, máš to tam krásný.....tak si to užívej...díky za fotky...
Daniela Lender Chaloupková
Paní Marie, to je taková nááádhera!!!! O podobnou zahradu jsem uplynulé tři roky také pečovala. Letos už tam rozkvetou tři motýlí keře, poprvé by měla plodit áronie ... a další ... Nezbylo mi, než zamáčknout slzu, spokojit se s balkonem a kochat se krásnými fotografiemi na íčku a krásou za cizími ploty :-) Díky :-)
Jana Vargová
Krásná podívaná. A děkuji za čemeřici, která mi vždy připomene moji babičku.
Radmila Coufalová
Veliká nádhera, moc jste mě potěšila. Letos jsem už navštívila několik botanických zahrad, přidávám k nim i tu Vaši - virtuální.
Jan Zelenka
Úžasná zahrada. Až neuvěřitelná krása!
Zuzana Zajícová
To je moc krásná inspirace

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden

Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.