Moje jarní inspirace
Všechny fotografie: Marie Měchurová

Moje jarní inspirace

28. 5. 2025

Je nás určitě víc, pro které je jaro tím nejkrásnějším ročním odobím. Byly doby, kdy jsem měla ráda i zimu. Tehdy jsem ještě sjížděla na sjezdovkách svahy našich hor, a na běžkách jsem se proháněla po moravských kopcích.

fotografování Jarní soutěž 2025 květiny příroda
Hodnocení:
(5.1 b. / 31 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Velková
Maruško, máte to tam opravdu krásné...aby ne, když máš tak skvělého pomocníka, jako je Ferda :-)
Zuzana Pivcová
To je nádhera. Já chodím jen z krámu kolem jedněch sousedů, kteří mají na zahrádce před domem pestré keře jako v botanické zahradě.
Marie Novotná
Teď už vím ,kam do botanické :-) .To je krása.
Naděžda Špásová
Marie, to jsou krásné kytičky, tohle bohužel na zahradě nemáme.
Blanka Lazarová
Marie, to je nádhera. To je, troufám si říct, úplná botanická zahrada. Jaro v tvém podání je krásné. Díky za sdílení tvé radosti. :-)
Marta Novotná
Krása ...
Iva Bendová
Krása střídá nádheru ... a nádhera krásu! Marie - děkuji, děkuji a ještě jednou děkuji!!!
Daniela Řeřichová
Marie, to je opravdu překrásná galerie, která vznikla pod tvýma rukama pro radost kolemjdoucích. Já jsem holka z baráku, takže v dětství byly tyhle práce pro mne galejemi, pak jsem ruce od hlíny měla ráda a dobrovolně 40 let. A stoprocentně souhlasím, že jaro je nejkrásnějším ročním obdobím, nový začátek, nový život, nová očekávání. Užívejte si s Mirkem krásné chvíle mezi tou živou nádherou. :-)
Dana Straková
Je to velká nádhera a paní Maruško, kdy vás to začalo bavit? Mě je 69 a nějak zahradě nemůžu přijít na chuť. Vše stále zarůstá kozí nohou a ze skalky už mi všechno spolu s ostružiním vytlačila. Jediné co mi kvete jsou na jaře azalky a rhododendrony, ale ty odkvetou a je už vše jen zelené. No jo, ale když mě to pletí tak nebaví... Obdivuji vás.
Michaela Přibová
Maruško, to fakt nádhera. Nestačím se vynadívat. Klobouk dolů.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden

Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.