Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Eva Mužíková
22.5.2025 14:15
Šárko, tento pořad sleduji, jediné co se mi nelíbí jsou ty přehnané světelné efekty.
Marie Měchurová
22.5.2025 13:41
Mně stačilo 5 minut. Nesnáším ty barevné efekty.
Zdenka Soukupová
22.5.2025 13:02
Ráda jsem se v kostce dozvěděla něco o tom, co nesleduji, a asi ani nebudu. A vůbec mi pořady tohoto ražení nechybí. Ale díky, Šárko.
Jana Šenbergerová
22.5.2025 11:45
Ani já nejsem výjimkou. Podobné pořady nesleduji v rámci zachování funkčnosti svého srdce a také z obavy, aby mě nečekaně z přemíry blikajících světel nepostihl záchvat epilepsie. Naopak jsem moc ráda, že jsem si nenechala ujít "slovní koncert", kterým jste nám líčenou soutěž přiblížila. Kdyby existovala soutěž o nejbarvitější reportáž z této akce, u mne byste byla jasnou vítězkou.
Šárka Bayerová
22.5.2025 07:43
To se na to vážně nikdo nekoukal? :-) Jsem zklamaná! :-) Ale přesto děkuju za přečtení a komentář...
Daniela Lender Chaloupková
21.5.2025 22:21
Šárko :-)) klobouk dolů za trpělivost TO sledovat. Jsem fakt ráda, že jsem stará "konzerva", na tohle bych neměla ... Ale děsně jsem se pobavila, doufám, že se mi o tom nebude zdát :-)) Díííky :-)
Iva Bendová
21.5.2025 18:19
Conchita Wurst mě odradila navždy :-D Ale že jsi tam měla materiálu, vtipná Soňo! :-D
Alena Velková
21.5.2025 16:19
Jsi dobrá, to b ch nedala, já jsem na rock, ale náhodou jsem viděla švédskou Saunua to mě pobavilo, jako parodie, jak tam běhali s metličkama :-) ale dobrovolně a bez tance bych si to nikdy nepustila...
Dagmar Vargová
21.5.2025 10:53
Šárko, díky za Vaši podrobnou reportáž a hlavně za obdivuhodnou trpělivost to sledovat. Stačily mně upoutávky. Celá tato vyčpělá soutěž je jeden obrovský bizár ve smyslu: čím hůře, tím lépe :-(. Dosud se divím našim rockovým Kabátům, že tam vystoupili s Malou dámou. Takové publikum to nemůže ocenit. Myslím, že od vítězství ABBY to jde z kopce. Škoda peněz na takovou šaškárnu a škoda času... tak aspoň díky Vašemu článku vidím, že opravdu o nic nepřicházím :-).
Vladimír Mrázek
21.5.2025 10:49
Obdivuji Vás, že jste vydržela všechny tři večery.
Načíst starší příspěvky