Eurovizní návrat do dětství se zase nekonal
Ilustrační foto: Freepik

Eurovizní návrat do dětství se zase nekonal

21. 5. 2025

Soutěži jsme kdysi říkali Eurovize. Dnes je to Eurovision Song Contest. Dívám se skoro každý rok. Asi s nadějí, že se dočkám zázraku a bude vše jinak.

hudba kultura zábava
Hodnocení:
(5.1 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Šárko, tento pořad sleduji, jediné co se mi nelíbí jsou ty přehnané světelné efekty.
Marie Měchurová
Mně stačilo 5 minut. Nesnáším ty barevné efekty.
Zdenka Soukupová
Ráda jsem se v kostce dozvěděla něco o tom, co nesleduji, a asi ani nebudu. A vůbec mi pořady tohoto ražení nechybí. Ale díky, Šárko.
Jana Šenbergerová
Ani já nejsem výjimkou. Podobné pořady nesleduji v rámci zachování funkčnosti svého srdce a také z obavy, aby mě nečekaně z přemíry blikajících světel nepostihl záchvat epilepsie. Naopak jsem moc ráda, že jsem si nenechala ujít "slovní koncert", kterým jste nám líčenou soutěž přiblížila. Kdyby existovala soutěž o nejbarvitější reportáž z této akce, u mne byste byla jasnou vítězkou.
Šárka Bayerová
To se na to vážně nikdo nekoukal? :-) Jsem zklamaná! :-) Ale přesto děkuju za přečtení a komentář...
Daniela Lender Chaloupková
Šárko :-)) klobouk dolů za trpělivost TO sledovat. Jsem fakt ráda, že jsem stará "konzerva", na tohle bych neměla ... Ale děsně jsem se pobavila, doufám, že se mi o tom nebude zdát :-)) Díííky :-)
Iva Bendová
Conchita Wurst mě odradila navždy :-D Ale že jsi tam měla materiálu, vtipná Soňo! :-D
Alena Velková
Jsi dobrá, to b ch nedala, já jsem na rock, ale náhodou jsem viděla švédskou Saunua to mě pobavilo, jako parodie, jak tam běhali s metličkama :-) ale dobrovolně a bez tance bych si to nikdy nepustila...
Dagmar Vargová
Šárko, díky za Vaši podrobnou reportáž a hlavně za obdivuhodnou trpělivost to sledovat. Stačily mně upoutávky. Celá tato vyčpělá soutěž je jeden obrovský bizár ve smyslu: čím hůře, tím lépe :-(. Dosud se divím našim rockovým Kabátům, že tam vystoupili s Malou dámou. Takové publikum to nemůže ocenit. Myslím, že od vítězství ABBY to jde z kopce. Škoda peněz na takovou šaškárnu a škoda času... tak aspoň díky Vašemu článku vidím, že opravdu o nic nepřicházím :-).
Vladimír Mrázek
Obdivuji Vás, že jste vydržela všechny tři večery.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden

Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...